La Sala Trono presenta la 13a edició del seu Festival Màgic

11.07.2019

Author

La Sala Trono Armanyà, de Tarragona, és a punt de deixar tothom bocabadat amb l’esclat de il·lusions que oferirà el seu Festival Màgic, que arriba aquest cap de setmana per celebrar la seva 13a edició.

Aquest és el programa:

IMPACTO
Henry Evans (ARGENTINA)
8 de novembre, 20.30 h
MÀGIA / CASTELLÀ / 70 MIN.
Henry Evans aconsegueix il·lusionar amb màgia d’alt impacte, una forta presència escènica i un gran component de creativitat. Aquest mag de l’Argentina, després d’obtenir el primer premi en el Mundial de Màgia a la FISM en la categoria de cartomàgia, va començar a viatjar i portar el seu art per diferents paï- sos del món. En el seu espectacle combina la psicologia, la ficció, la ironia i l’humor, passant per diferents emocions, en condicions impossibles, per a produir màgia. Una oportunitat única de gaudir a Tarragona, dins el Festival Teatre Màgic, d’un dels mestres de la màgia actual.
—————————

THE MAGIC SHOWMAN
Mago Marin

9 de Novembre, 20.30 h
MÀGIA / CASTELLÀ /
80 MIN

Prepareu-vos per a veure un espectacle diferent de tot el que heu vist fins ara. Un espectacle d’il·lusionisme on descobrireu un còctel explosiu: màgia, música i humor gamberro, es barregen en un mateix escenari. Us convidem a deixar els problemes a l’entrada i gaudir de l’original màgia del Mago Marin, així com de la seva absoluta incontinència verbal. Deixeu-vos seduir per una petita mentida, per a veure un gran espectacle. L’important no és desxifrar l’enigma, l’essencial és viure’l.
—————————

EN TU MENTE
Luis Pardo
10 de Novembre, 18.30 h
MENTALISME / CASTELLÀ /
65 MIN.

 

El mentalista Luis Pardo, conegut per les seves intervencions televisives, ens presenta un espectacle fascinant per gaudir de l’impossible. En tu mente és una nova experiència, una aposta més pròxima i im- previsible de Luis Pardo. És la combinació perfecta del mentalisme i la psicologia humana, un espectacle pur de PsychoMàgia. Transmissions de pensament, telekinesis, energies del més enllà, el control de la ment i del cos humà, tot això sota una llum discreta i intimista, una música misteriosa i la presència de Luis Marró que s’endinsa en els racons dels teus pensaments, no només per a llegir-te la ment, sinó per a interpretar-la i manipular els teus pensaments fins a límits sorprenents.

Trobareu les entrades a http://www.salatrono.com/entrades

Author