L’AADPC comunica la dimissió del secretari de cultura de l’entitat, Toni Font

Escrit per Revista Teatralnet

07.26.2021

Després que una quinzena d’exalumnes de Toni Font, un dels referents escènics de Vic i actualment secretari de cultura de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC),han denunciat al diari ARA abusos per part seva, hem rebut aquest Comunicat de l’AADPC

COMUNICAT DE L’AADPC

 Des de la Junta de l’AADPC us comuniquem que aquest matí en Toni Font, secretari de cultura, ha presentat la dimissió del seu càrrec, la qual ha estat acceptada per la Junta.

Tanmateix, lamentem profundament la interpretació que s’ha fet del comunicat emès ahir. En cap cas va ser la nostra intenció i demanem disculpes si algú ho ha pogut sentir així. Com no podria ser d’una altra manera, la Junta condemna qualsevol tipus d’abús de poder i d’assetjament sexual en qualsevol àmbit que es produeixi i posa a disposició de qui s’hagi pogut sentir afectat/da, l’assessorament de l’àrea legal.

Desitgem que ningú més hagi de patir cap altra situació d’abús i treballarem per trobar eines perquè aquests fets quedin erradicats del món de la cultura.

Des de l’AADPC, #TolerànciaZero contra l’abús de poder i l’abús sexual.

La Junta