L’actor Andreu Casanova organitza un ‘petó massiu’ a la Rambla, el 14 de febrer

02.08.2019

Author

El Club Capitol i l’actor còmic Andreu Casanova han convocat tothom que ho desitgi a participar al Petó massiu que organitzen i per al que compten ja amb més de 50 parelles. Això passarà dijous que ve, 14 de febrer, Dia dels enamorats, a les 19  hores, ​​davant del Club Capitol.

Per celebrar Sant Valentí, Andreu Casanova ha convidat als seus seguidors a donar-se un petó apassionat tots alhora. El mateix còmic oficiarà de Mestre de Cerimònies de l’esdeveniment, explicant la mecànica del petó conjunt i animant els participants a fer-ho amb molt d’amor, però, sobretot, amb molt d’humor.

Sota el lema #risasporbesos, més de 100 persones ja s’han inscrit per participar en l’acció i rebran com a regal una entrada cada un per veure l’espectacle tinder SORPRESA que representa Andreu Casanova al Club Capitol en la que és ja la seva segona temporada de èxit.

Tinder SORPRESA és un xou que convida al públic a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que s’han posat de moda últimament. A través de les seves pròpies experiències vitals, l’humorista explica les seves anècdotes més divertides i intenta resoldre els dubtes més inquietants del flirteig virtual. Per aquest motiu, per Sant Valentí, com a excepció, es proposa una acció presencial, allunyada de la pantalla del mòbil i les relacions a través d’internet.

SOBRE ANDREU CASANOVA
Casanova va debutar el 2011 a la Sala Muntaner amb un títol coherent: La meva primera vegada, on va començar a desenvolupar el seu estil inconfusible barreja de stand-up, improvisació i teatre. El 2013, va estrenar al Teatreneu el seu espectacle Solter als 30 i va gravar el seu primer monòleg per Comedy Central. El seu gran reconeixement li va arribar el 2014, amb 50 ombres d’Andreu, un espectacle paròdia escrit pel propi Andreu basat en la famosa trilogia literària Cinquanta ombres d’en Grey. A causa de l’èxit, el xou va saltar al Club Capitol, on el còmic s’hi ha instal·lat des de llavors, primer amb aquesta obra, després amb la seqüela 50 ombres d’Andreu 2 i, ara, amb tinder SORPRESA.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dijous, 14 de febrer:
A la Rambla, davant del Club Capitol
19:00 hores: Explicació de la mecànica a càrrec d’Andreu Casanova
19:10 hores: Petó massiu

(millor portar la parella… suposem)

 

Author