‘L’alegria que passa’, de Dagoll Dagom, s’acomiada de Barcelona i surt de gira. Però tornarà al Poliorama al desembre!

05.23.2023

Author

Dagoll Dagom arriba ja a les darreres funcions de temporada de L’alegria que passa, que acaba diumenge que ve; 28 de maig. La companyia conclou satisfeta la temporada i en fa un balanç molt positiu: el seu últim espectacle de creació ha estat àmpliament aplaudit i reconegut per premsa i públic; i ha omplert la platea del Poliorama al llarg dels dos mesos que ha estat en cartell.


Però ‘L’alegria’ continua!

La vida de l’adaptació de Santiago Rusiñol no acaba aquí, i L’arca del talent se’n va de gira: a partir del 30 de setembre passarà per 14 poblacions catalanes (Granollers, Girona, Figueres, Manresa, Tarragona, Lleida, Reus; Llinars del Vallès, Balaguer, Torroella de Montgrí, Olot, Valls, Vic, Sant Cugat) i farà parada a Manacor i València.

Maria Molins, actriu, cantant i ballarina amb una llarga trajectòria en teatre, cinema i televisió; serà l’encarregada de substituir Àngels Gonyalons, que no pot fer la gira per incompatibilitat amb altres compromisos professionals. Després de viatjar, l’espectacle tornarà al Teatre Poliorama la temporada nadalenca, del desembre 2023 al gener 2024: de nou amb Àngels Gonyalons en els papers d’Alcalde i Clown. Les entrades es posen a la venda a partir d’avui.

Una idea d’Anna Rosa Cisquella
A partir de l’obra de Santiago Rusiñol
Un espectacle de Dagoll Dagom
La companyia: Mariona Castillo, Jordi Coll, Júlia Genís, Eloi Gómez, Àngels Gonyalons / Maria Molins;  Pol Guimerà, Basem Nahnouh, Pau Oliver i David Pérez-Bayona


Gira 
L’alegria que passa

30 setembre: Granollers
7 octubre: Girona
8 octubre: Figueres
12, 13 i 14 octubre: Manresa
21 octubre: Tarragona
28 octubre: Lleida
4 novembre: Reus
5 novembre: Llinars del Vallès
11 novembre: Balaguer
12 novembre: Torroella de Montgrí
17, 18 i 19 novembre: València
25 i 26 novembre: Manacor
1 desembre: Olot
2 desembre: Valls
3 desembre: Vic
23 febrer: Sant Cugat


L’alegria també s’escolta

Les darreres setmanes la companyia ha enregistrat el disc amb tota la música de l’espectacle, composta per Andreu Gallén. L’àlbum es penjarà gratuïtament a diverses plataformes i veurà la llum el mes de juny

 

Author