L’alemany Bonn Park porta Kim Jong-un, Donald Trump i Angela Merkel a escena

12.10.2018

Author

La Sala Beckett ens anuncia l’arribada del Semimuntat El rugit de la Via Làctia 
de Bonn Park, amb traducció de Maria Bosom i dramatúrgia i direcció de Ferran Dordal i Lalueza. Preneu bona nota perquè es podrà veure només dos dies, els 14 i 15 de desembre (19 h), amb col·loqui postfunció: 15 de desembre. 

L’univers retruny, la terra vibra i ningú no s’enlaira. Kim Jong-un, líder suprem de la República Democràtica Popular de Corea, està estupefacte davant les dificultats per dur a terme la reunificació amb Corea del Sud; l’expresident Donald Trump se sent desencisat amb el món després de comprovar com n’és de difícil ajudar gent en dificultats; una dona furiosa candidata a la Cancelleria alemanya es disposa a salvar la socialdemocràcia, i un Bonn Park atrapat en un cos de nena d’onze anys es mostra cabrejat amb el futur.

Aquest són alguns dels protagonistes d’El rugit de la Via Làctia, una obra en què les persones, de vegades dolentes i desagradables, intenten fer coses, grans coses, per pura ingenuïtat amb l’objectiu de donar la benvinguda a un moment en què ja no fa coses ningú, sobretot aquells que tenen talent i són uns privilegiats.

Un text subversivament transcendental i perversament estúpid sense límit d’edat però només per a persones disposades a enfrontar-se amb la sobrecàrrega del món i que poden deixar de vendre la seva ànima al diable. L’interpreten: Clara Aguilar, Paula Malia, Pablo Rosal, Marc Salicrú, Laura Weissmahr Bo i Ferran Dordal i Lalueza
Col·laboració especial: Yuying Shi i Melcior Casals.

El rugit de la Via Làctia arriba a la Sala Beckett gràcies al projecte europeu Fabulamundi. Playwriting Europe.

Author