L’Almeria Teatre estrena una nova versió de ‘La cantant Calva’, d’Eugène Ionesco

02.01.2020

Author

L’Almeria Teatre acollirà, del 6 al 16 de febrer una nova versió de la cèlebre comèdia d’Eugène Ionesco, La cantant calva, en una producció de l’Associació Cultural Món animal. L’interpreten Montse Rodríguez, Victor Alvaro, Judit Badosa, Mireia Torné, Jaume Forés i Toni Alonso. La direcció i l’espai escènic els signa Míriam Puntí i la traducció, Bonaventura Vallespinosa.

L’ARGUMENT
L’obra està protagonitzada per dos matrimonis: els Smith i els Martin. Els primers representen la vida buida i quotidiana dels burgesos i els segons representen el desconeixement mutu i la incomunicació. A aquests personatges s’uneixen un bomber i la Mary, la criada dels Smith. Tots s’entrellacen fins arribar a un frenesí de l’absurd on res té sentit i on res és el que sembla.

REFLEXIÓ
Quan tens la vida resolta i els problemes s’esvaeixen apareix l’avorriment. Però si ni tan sols existeix avorriment, es produeix el deliri espiritual. La vida ja no té cap propòsit, la comunicació és impossible i l’existència de l’ésser humà és absurda.
Míriam Puntí.

Més informació i entrades, aquí

Author