El teatre Eòlia ofereix quatre funcions de ‘L’Amor (No és per a mi, va dir Medea)’

06.26.2019

Author

Queralt Riera, graduada en direcció i dramatúrgia a Eòlia ESAD,  presentarà la seva nova peça L’Amor (No és per a mi, va dir Medea) durant la temporada  2019/2020 al Teatre Eòlia. Abans però, es presentaran 4 funcions prèvies els dies 11, 12, 13 i 14 de  juliol al mateix teatre. L’obra ha estat guanyadora del Premi Octubre de Teatre Pere Capellà 2019,  la Beca Odisseu Eòlia i+D 2018 i finalista al Premi Quim Masó 2018.

L’autora parla “d’un experiment literari i escènic, una obra que es compon al cervell de cada  espectador: poètica i drama, vida i mort, una dona que podria ser qualsevol de nosaltres.” Així  doncs, Riera continua en la línia del teatre post dramàtic seguin la veu i estils propis que ja va  mostrar a l’obra Aquí, que va fer temporada a la Sala Atrium el setembre del 2018 i que ara el  novembre del 2019 arribarà al Teatre Fernán Gómez de Madrid.

En aquesta ocasió, Rosa Cadafalch i Patícia Mendoza, acompanyades de la música en directe de Joan Alavedra, seran Medea. Una dona que sent que ha matat els seus fills. Amb el cor trencat i sola  creixerà davant dels nostres ulls dels 8 als 88 anys. Mostrarà la fragilitat, el dolor de la vida i la poca  felicitat que de vegades aconseguirà esgarrapar. Un reflex del desassossec en què sovint vivim i que  ens esforcem a negar.

FITXA ARTÍSTICA 
Text i direcció: Queralt Riera  Actrius/Performers: Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza.    Espai sonor i música en directe: Joan Alavedra  Espai escènic: José Menchero  Caracterització: Txus González  Fotografia: Mercè Ramírez  Disseny Gràfic: Queralt Riera  Disseny del cartell: Adrià Losa    Una producció de NUQ art i Eòlia I+D

INFORMACIÓ PRÀCTICA    Passis de l’11 al 14 de juliol. De dijous a divendres a les 20.30h,
diumenge a les 18h.
Duració de l’espectacle: 60 minuts  Espectacle recomanat per a majors de 12 anys.    Més informació: http://www.teatreolia.cat/lamor/

Author