Las ‘locas’ surten de la ‘Jaula’ i revolucionen la plaça de Catalunya

10.26.2018

Author

Totes ‘les divines’ treballadores’ del cabaret La Cage aux Folles de Saint Tropez, amb seu actualment al Teatre Tívoli, han sortit al carrer a revolucionar el personal. I ho han fet per anunciar que ja són a la venda les entrades pel període de Nadal, durant el qual ens regalaran moltes sorpreses. No sé si cal comentar gaire la revolució que van organitzar perquè és fàcilment imaginable:  selfies, xocades de ma, felicitacions, autògrafs… El públic es va organitzar al voltant dels artistes per observar tot el que feien. I, com que no van defraudar i s’ho van guanyar, calia aplaudir-los i sortir corrent cap al teatre a buscar entrades per no perdre’s les funcions especials. 

EL MUSICAL
Després de quasi 6 setmanes en cartell al Teatre Tívoli de Barcelona, i acompanyat del favor de la crítica i l’entusiasme del públic, l’espectacle musical La Jaula de las locas ha venut ja més de 60.000 entrades per la temporada de funcions que tenia obertes.

L’agosarada proposta de la gran comèdia musical de Broadway, ara a Barcelona de la mà d’Àngel Llàcer, director i protagonista, Manu Guix, director musical, i coreografia d’Aixa Guerra, enfila ara la temporada de Nadal, on promet grans sorpreses en la funció especial  de Cap d’Any (dilluns 31.12 a les 21 h).  

Les entrades s’han posat a la venda ja a través dels canals habituals, fins el 13 de gener. Els horaris i dies de funció s’adapten a les festivitats i a les setmanes excepcionals de les festes. Es farà funció tant el dia de Nadal (25.12 a les 20.30 h) com l’endemà, Sant Esteve (26.12 a les 19.30 h).

Recordem que La Jaula de las locas porta 28 artistes a escena entre músics, actors i ballarins, 13 actuacions musicals en directe i 140 canvis d’un vestuari espectacular. Aquests són els ingredients de l’èxit, que fan de l’espectacle una experiència de felicitat, on l’espectador viu un cant a la llibertat a través d’una festa.

 

 LA JAULA DEL TÍVOLI

Les artistes surten a fer una ‘capta de cients’ al carrer 

La Jaula de las Locas (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta el món d’una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez, i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

La Jaula de las locas ha arribat als escenaris gràcies a Nostromo Live, la nova productora de teatre i arts escèniques que va estrenar-se la passada temporada amb el musical Casi Normales. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels més influents de la història i que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat ininterrompudament per tot el món, convertint-se en un dels muntatges del gènere més populars de la història.

 

 

    

 

Author