‘Latentes’, una proposta d’arts escèniques, audiovisuals i mapping, on el públic decidirà el final.

12.24.2018

Author

La sala Àtic 22 del teatre Tantarantana estrena el dia 27 de desembre Latentes, un espectacle de creació de la companyia Latentes on es barregen arts escèniques, audiovisuals, mapping i interacció amb el públic, ja que l’espectador podrà alterar el transcurs del que està veient a través de decisions. D’ells i elles dependrà què passarà amb Mila, Vera i Leo.

A Latentes  cal oblidar el que vol dir ‘mare’, ‘parella’, ‘fill’… Qualsevol vincle consanguini, simplement, no existeix. La individualitat no està ni tan sols pensadaquí, Aon els (no) individus viuen agrupats de tres en tres, Mila, Vera i Leo han desobeït les normes i es troben en un centre de reeducació tancats. Adaptar-se a allò inadaptable per rebelar-se o morir de genolls semblen ser les úniques opcions. El que han fet és un misteri… El penediment és una opció. En aquesta presó, ells mateixos aniran descobrint per què estan tancats, tornant a visitar moments passats, redescobrint el present, interpretant-lo i traient conclusions que alteraran el seu futur.

En aquest espectacle  el públic tindrà un paper important ja que podria alterar el transcurs del que està veient a través de decisions. D’ells i elles dependrà què passarà amb els tres protagonistes.

Author