L’Auditori acull ‘ReciclART School’ un musical per a tota la família

03.27.2019

Author

Diumenge 31 de març arriba a L’Auditori de Cornellà ReciclART School , una iniciativa que convida a fer música amb objectes reciclats en el marc de la programació familiar Berenem a L’Auditori.

“Els nens van fer servir el seu propi cos per produir sons que acompanyen el gran espectacle musical…” “Sensibilitzen d’una forma diferent, amb més de cent enginyosos instruments, tots fets amb materials reciclats…” aquestes són algunes de les crítiques que ha rebut ReciclART School, una funció musical, ideal per gaudir en família i creada a partir d’objectes reciclats. Tracta la importància de tenir cura del medi ambient i de la posada en pràctica de les famoses ‘3R’: reduir, reutilitzar i reciclar, però fent arribar el missatge al públic d’una forma divertida.

El públic es converteix en part activa i fonamental en el desenvolupament del muntatge amb centenars d’objectes reciclats que prenen protagonisme en l’escena. El resultat és una barreja de sensacions i emocions que permet experimentar en primera persona una enginyosa fórmula per gaudir i aprendre a tenir cura del planeta.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per només 10€ a www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02. Entrada gratuïta en compra anticipada amb el carnet del Club Súper3 i per als menors d’edat amb el carnet del TR3SC. Una hora abans de l’espectacle es reparteix un berenar al hall del teatre amenitzat amb música.

Author