Les Cies. Les Llibertàries i L’Animal protagonitzen una setmana d’estrenes al Versus Glòries

05.20.2019

Author

¿ La vida es sueño? #Gwenismürfila”, de la companyia catalana Les Llibertàries i Aniversari, de l’andorrana L’Anima,  obren la tercera setmana de maig al teatre, una autèntica setmana d’estrenes!
Després del seu gran èxit amb Llibert, la companyia Les Llibertàries presenta la seva proposta filosòfico-comic de la post-veritat en la seva producció ¿La vida es sueño? o #Gwenismürfila, un muntatge que es basa en un text de Calderón i, de tant antic que és, resulta molt actual. Aquesta proposta va ser estrenada el passat Grec 2018 a
l’Off de la Villarroel.
Gemmà Brió, Tàtels Pérez i Enric Alarcon sota la direcció de Norbert Martínez, ens parlen de la nostra vida, plena d’irrealitats que ens empassem com si fossin reals. I ens demostren la força de la xarxa, capaç de fer aparèixer el més impensable, només amb un hashtag: #gwenismürfila
Si Calderón hagués viscut avui, potser hauria escrit La Vida és un Fake… i hauria utilitzat hashtags, piulades, mencions a Facebook, fotografies a Instagram i Pinterest, etc., per crear un món paral·lel per a Segismundo.
En cartell del 22 de maig al 02 de juny.
De dimecres a dissabte a les 20:30h i diumenge a les 18:00h
___________________________________________
La companyía L’ANIMAL conjuntament amb L’Escena Nacional d’Andorra ( ENA) arriben a la Sala Versus Glòries amb la seva última producció, Aniversari, un espectacle creat pel director i autor Juanma Casero i després del seu pas pels Teatros Luchana de Madrid.

Una família es reuneix per celebrar un aniversari especial. El transcurs de l’any passat que genera noves relacions i inquietuds i que revifen les malenconies i enyorances transitades. El temps transcorregut no ha fet efecte en les vides dels membres d’aquesta família que es reuneix, o almenys és el que ells senten: res passa quan tot passa. 
Amb Pere Tomas, Oriol Guillem, Irina Robles, Josep Sobrevals, Sílvia Forns i Jéssica Casal.
En cartell del 22 de maig al 02 de juny
De dijous a dissabte a les 22:00h i diumenge a les 20:00h
*Setmana del 06 al 09 de Juny
de dijous a dissabte a les 20:30h i diumenge a les 19:00h

Author