Matteo Sedda, protagonista del solo de Jan Fabre al Temporada Alta, demana respecte per la seva actuació

11.24.2018

Author

El Diari de Girona ha publicat aquest matí una notícia que signa l’ACN (Agència Catalana de Notícies), sobre la representació a Temporada Alta de l’espectacle The Generosity of Dorca, de Jan Fabre. És una nota del ballarí del solo, Matteo Sedda, que demana el respecte del públic per la seva actuació demà al Teatre de Salt. Sedda ha assegurat en un comunicat que seguirà treballant amb la companyia després de les acusacions al coreògraf Jan Fabre d’abús de poder i assetjament sexual. El ballarí ha afirmat que mai l’ha vist com una persona intimidadora, sexista o racista.

Segons l’ACN, el ballarí també ha afirmat que “la companyia ja ha engegat una sèrie de debats interns sobre quins límits han d’establir per assegurar que hi hagi un ambient de treball agradable en què tothom se senti segur i respectat”. Sedda tanca el comunicat esperant “el respecte del públic” en la seva actuació al Temporada Alta.

Després de la difusió d’un comunicat firmat per diverses persones que acusaven Fabre d’assetjament sexual, el passat mes de setembre, el festival Temporada Alta va decidir mantenir el seu espectacle, malgrat oferir, a tots els qui tenien entrada, la possibilitat de retornar-los els diners.

Author