Neix ‘Alien Escape’, un escaperoom virtual en tem ps de confinament

04.22.2020

Author

HEM REBUT AQUEST COMUNICAT:

NEIX “ALIEN ESCAPE”, UN ESCAPEROOM VIRTUAL EN TEMPS DE CONFINAMENT

Amb la idea clàssica de les populars sales de escape, proposa jugar des de casa de forma individual o en grup

 Aquest confinament obligat per l’aparició del coronavirus, està provocant un nombre important d’iniciatives per tal de poder realitzar tot el que fèiem abans, però des de casa.

És el cas de Alien Escape, un joc online que proposa jugar des de casa amb les premisses de les sales d’escape i amb ben poques condicions prèvies.

El joc creat per Roger Cantos i Marina Cotanda, tots dos relacionats amb el món de l’escena i la interpretació, requereix només d’un ordinador, paper i llapis per tal d’anar resseguint i superant totes les proves proposades amb la finalitat de salvar la terra d’una invasió alienígena.

De dificultat mitjana alta, compta amb l’ajuda d’unes pistes que els jugadors podran decidir si volen consultar. Fins i tot, si no se’n surten, tenen l’opció de consultar la solució de la prova i poder avançar.

A més de la pròpia aventura i de l’emoció implícita en els originals escapes, Alien Escape dóna una importància principal en el fet de fixar-se en tots els detalls exhibits.

Per tant, caldrà prendre’s un parell de minuts per observar cada detall de cada prova, fet que permetrà analitzar tot el que envolta el joc. Això sense comptar que, a més, hi ha la possibilitat de memoritzar tot allò que es troba repartit per la sala i que ajudarà moltíssim durant el desenvolupament de la partida per no quedar encallats.

És aquesta una proposta més que es ve a afegir a les moltes ja creades aquestes setmanes de confinament, però que en el terreny dels jocs escape tenien encara un buit en el món virtual.

La durada del joc està calculada entre una hora i mitja i dues, depenent de l’habilitat dels jugadors a l’hora de resoldre les pistes.

Una altra de les característiques interessants per tal de portar-lo a la pràctica durant aquest període de confinament, és el fet de poder-hi jugar en solitari o bé compartir-lo amb els amics o la família a través d’una vídeo trucada.

De moment el joc es pot trobar online en versió castellana, tot i que els seus creadors no descarten, en breu, fer-ne la versió també en català.

Podeu accedir al joc, de forma gratuïta, a través del web www.escaperoomalien.com

Author