Neix el Raluy Clàssic un circ nou fidel a la tradició de la saga que neix neix amb la voluntat de continuar el llegat i l’estil de Carlos Raluy.

03.06.2020

Author

Finalitzada la temporada del Circ Històric Raluy a Barcelona, marcada per la sobtada desaparició del seu fundador Carlos Raluy, en Francis Raluy (germà de Carlos), en Sandro Raluy (nebot)  i en Sandro Roque (un del artistes més populars del circ) han decidit iniciar una nova aventura conjunta. El nou RALUY CLASSIC té per objectiu mantenir un llegat i una manera d’entendre el circ.

Amb la mateixa tenacitat demostrada per en Carlos Raluy durant més de 40 anys,  el RALUY CLASSIC es mantindrà en consonància amb la idea de “circ evocador”. Respectuós amb una època, amb un estil propi i, sobretot, per a un públic fidel que cerca una experiència única en família. La importància d’establir aquesta relació amb el públic, des de que arriba i fins que abandona el circ, i la recerca  d’uns espectacles amb artistes d’arreu i amb números de circ de qualitat, seran els trets distintius del nou  RALUY CLASSIC.

El primer espectacle que presentaran, PARÍS, fa referència la ciutat que va assistir al naixement  del Circ Raluy. Era l’any 1972 quan Carlos Raluy va reunir la família a La Defense  per comunicar-los la seva intenció de crear un nou circ: el Circ Raluy. 48 anys després, la troupe del RALUY CLASSIC donarà continuïtat a aquell bell somni a la Capital de Cultura Catalana 2020, El Vendrell, on es farà la primera funció a principis 12 de març, en una clara aposta de la regidora de Cultura i Educació de la ciutat, Silvia Vaquero.

Durant la parada a El Vendrell, fins 22 de març, el circ Raluy Clàssic comptarà amb l’actuació de Petruska, la trapecista de El Vendrell, la nena de 10 anys finalista del programa televisiu Got Talent. La Daniela pateix una estranya malaltia, però això no li impedeix fer el que més li agrada, el trapeci.

La companyia, compta a més amb el còmic Sandro Roque, que forma part de la troupe Raluy des de fa anys, aquest cop com a responsable artístic d’aquest nou projecte. En Sandro Raluy presentarà l’espectacle i farà un numero d’acrobàcia i equilibrisme , mentre Francis Raluy,  el pallasso “ Bilin”, amenitzarà les transicions entre aquests i altres números.

Els nous impulsors esperen que aquest nou antic circ Raluy Clàssic seguirà fent riure i emociant al seus fidels espectadors.

Author