Nigel Planer i Paco Zarzoso engeguen el 2019 de l’Escenari Joan Brossa

01.03.2019

Author

L’Escenari Joan Brossa proposa per començar aqu8est 2019 un programa doble molt atractiu. Per una banda, el retorn de Al sostre, de Nigel Planer, de la sèrie Els joves i per l’altra, la poesia, la sensualitat i el vi per assaborir en una tardor valenciana amb direcció de Paco Zarzoso i la companyia La SubTerránea, l’obra finalista als premis Max a la millor obra revelació i autoria revelació.

 

AL SOSTRE
Sala Joan Brossa

Del 9 de gener al 3 de febrer de 2019

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor.

Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables, i endur-se’n tots els elogis. Secretament, en Lapo i en Loti, tornen a la Sixtina, per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia… Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir.

Autor Nigel Planer. Traducció Francis Humble. Direcció Israel Solà
Actors Pau Ferran i Oriol Grau. Veus en off Manel Barceló i Marc Rius. Espectacle en català
—————————————-

MALEïDA TARDOR
Sala Palau i Fabre
Del 10 al 20 de gener de 2019

Tots els “Això era i no era…” acaben en “conte contat, conte acabat”, tots acaben precipitant-se cap a un final, com tu i com jo. -Mentrestant, la pell s’esquerda com la terra en un sisme grau sis. Perdona que em faça riure.

Maleïda tardor reflexiona sobre com sentim el pas del temps i la finitud. És una celebració de la vida amb magnificència- ací i ara, sense comptar amb el matí-, balles?

Direcció Paco Zarzoso i La SubTerránea. Intèrprets Lucía Abellán, Ester Martínez, Lucía Sáez. Producció La SubTerránea. Espectacle en valencià

 

Author