Noves entrades disponibles a Temporada Alta, amb l’arribada del 100% d’aforament,

Escrit per Revista Teatralnet

10.13.2021

El Festival Temporada Alta ens ha enviat un Comunicat pletòric i amb motius: ara ja torna a haver entrades per als espectacles exhaurits. Us el reproduïm:

Comunicat

Acabem d’obrir al 100% d’aforament i mantenim la resta de mesures sanitàries vigents… això vol dir que hi ha entrades de tots els espectacles!

A partir de la comunicació emesa ahir pel Govern de la Generalitat anunciant la fi de les restriccions d’aforament en els equipaments culturals; hem posat noves entrades a la venda de tota la programació. Aquest anunci suposa passar del 70% de capacitat permesa fins ara al 100% a partir d’aquest divendres 15 d’octubre. Per tant, ja torna a haver-hi entrades per a tots els espectacles fins al final del festival.

Des d’ara, ja pots comprar entrades per a qualsevol de les propostes- En cas que t’hagis quedat sense per a alguna de les teves opcions preferided- Enguany, en alguns casos, s’havien exhaurit més ràpidament de l’habitual a causa de les restriccions del 70%.

Les noves entrades les pots obtenir a través dels nostres canals habituals. No obstant això, l’activació dels nous aforaments pot suposar que la compra d’alguns espectacles estigui desconnectada momentàniament. L’ampliació de l’aforament no dona dret a canviar les teves entrades per millorar el teu seient- O per poder seure al costat del teu acompanyant en cas que les hàgiu obtingut ja separades.

Tot i l’obertura al 100% d’aforaments, com a festival, seguint totes les mesures sanitàries encara vigents, mantindrem estrictament l’ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic, les entrades i sortides ordenades del públic i la neteja dels espais, per continuar fent dels teatres un espai segur