Oberta fins al 7/10 la convocatòria per participar a l’elenc de Youth#4

10.02.2018

Author

El TNC ens comunica que ja és oberta fins al 7 d’octubre la convocatòria del TNC i l’Obra Social “la Caixa” per escollir els joves que protagonitzaran l’espectacle Youth#4, que es podrà veure del 29 de novembre fins al 2 de desembre de 2018 al TNC. L’espectacle, que forma part del nou cicle de Teatre per a joves del TNC, va més enllà de l’experiència teatral. És la nuesa emocional d’uns joves expressant els seus somnis, desitjos, aspiracions… les seves idees sobre l’amor … i la mort

Per participar en aquest projecte, l’experiència prèvia en el teatre no és necessària. Els joves interessats han de tenir entre 15 i 18 anys i estar cursant estudis en un centre docent a Barcelona o la seva àrea metropolitana. A més, cal estar donat d’alta al programa CaixaEscena (www.caixaescena.org) formant part d’un dels grups registrats. D’aquesta manera, es pot accedir a les bases de la convocatòria, la documentació i tots els detalls que cal emplenar.

Els joves participants seran escollits en base a la motivació, disponibilitat i implicació, avaluats a partir d’una entrevista individual amb l’equip artístic de La compagnie des Hommes. El termini d’inscripció finalitza el 7 d’octubre.

Concebut i dirigit pel director francès Didier Ruiz, de La compagnie des Hommes, Youth#4 es representarà al TNC com a novetat dins la temporada 2018-2019. Amb aquest projecte es pretén, d’una banda, apropar la programació teatral del TNC al públic jove, i de l’altra donar visibilitat i reconeixement a les pràctiques teatrals que es realitzen en l’àmbit educatiu, impulsades des de fa més de 10 anys pel programa CaixaEscena de l’Obra Social “la Caixa”.

A través de la paraula, el projecte dibuixarà un retrat de la joventut actual i permetrà qüestionar als adolescents el tema de la identitat, convertint l’espectacle en una experiència que va més enllà del terreny teatral. Quins son els seus somnis, els seus desitjos, les seves aspiracions, les seves pors, les seves idees sobre l’amor i de la mort? Quina consciència tenen del món en el que viuen, del lloc que hi ocupen?

Author