Oberta la convocatòria de la 6a edició del festival MALDÀ enDANSA

03.16.2019

Author

El Maldà ens comunica que ja és oberta la convocatòria de la 6a edició del festival de peces curtes de dansa, MALDÀ enDANSA i que Es poden presentar les peces fins el 31 de març de 2019.

Entre el 31 de maig i el 9 de juny de 2019 El Maldà celebrarà la 6a edició del Festival Maldà enDansa, festival de peces curtes de dansa. El Maldà enDansa, que va rebre la menció especial dels Premis de la Crítica 2017 destacant el suport que dóna el festival als joves creadors, es va consolidant com a festival en l’espai singular de la sala amb l’objectiu d’apropar tant públic expert en dansa com aquell més habituat al teatre. 

Aquest palau del segle XVIII on es troba El Maldà potser constitueix un espai poc habitual per a la dansa, però resulta indiscutiblement inspirador. Aquest és el repte que llancen a les companyies de dansa, a tots els professionals del sector, joves i experts, que vulguin omplir de dansa aquestes parets càlides i sorprendre amb peces de petit format, properes al públic.

Les peces seleccionades es podran veure en el marc del 6è Festival Maldà enDansa que inclourà, a més de dos programes de peces curtes de dansa, diverses activitats, que aquest any giraran entorn al concepte Passat i Present, com una exposició de fotografia, una jam session de música antiga i dansa contemporània i algunes xerrades amb professionals del sector.

TERMINIS
Termini de presentació: 31 de març de 2019
Anunci de les peces seleccionades: Setmana 8 d’abril de 2019
Presentació al públic: del 31 de maig al 9 de juny de 2019 (3 dies de funció)

Author