ONYRIC proposa una programació musical per Nadal per a tots els gustos i edats. El regal ideal per aquestes festes en què la música serà la principal protagonista

12.18.2018

Author

Love of LesbianQueen. El millor tributAmor per Amor, Eva María Cortés i Aladdin #thepopmusical seran a Barcelona durant els pròxims mesos d’hivern. Tots ells en cartell a ONYRIC Teatre Condal, que ens ha preparat un hivern bern mogut per fer-nos entrar en calor. A aquests espectacles, recordem que cal sumar els propis de la programació nadalenca com són 25 il·lusions del Mag Lari (infoArtaban, la llegenda del quart rei mag, (info) que ja estan en cartell actualment.  La novetat més immediata és Broadway A cappella, que  s’estrena dimarts vinent.

Queen. El millor tribut. El repertori més rocker de la banda britànica de la mà de Momo Cortés; la primera banda Tribut a Queen de l’estat espanyol i actualment una de les més reconegudes a nivell mundial.

Amor per Amor. Concert benèfic. La tercera edició d’aquest certamen tindrà lloc aquest any al Teatre Onyric el 4 de febrer del 2019. Alícia Serrat i Dani Campos dirigiran 90 minuts d’espectacle protagonitzat pels millors referents del nostre país. Els beneficis íntegres d’aquest espectacle aniran pel projecte Dones Acció de la Fundació Aroa.

Eva María Cortés. La mitad de mí. 11 de febrer del 2019. Club ONYRIC. Únic concert de la pianista, cantant i actriu de diferents musicals. Ens oferirà un repertori proper i intimista que resumeix els millors moments de la seva trajectòria professional.

Love of LesbianMiralls i Miratges torna als teatres. Un concert teatralitzat, basat en el repertori més somiador del cançoner de Love of Lesbian i dirigit per Guillem Albà.

Aladdin; #thepopmusical. Premi Broadway World al millor musical infantil. Una història juvenil que planteja i qüestiona el poder de la fama. Ser famós té un preu.

Author