Pep Bou estrena Bloop! aquest dissabte al Temporada Alta

11.08.2018

Author

Aquest dissabte 10 de novembre, Pep Bou estrenarà el seu nou espectacle Bloop! al Teatre de Salt en el marc del Festival Temporada Alta. Un viatge a través del fascinant univers de les bombolles de sabó, una aventura per descobrir la bellesa de tot allò que ens envolta.  Pep Bou fa més de 40 anys que fascina grans i petits a través d’un llenguatge singular, un teatre poètic i visual farcit de bombolles plenes de llums i ombres. Després de l’èxit de CLINC!, amb més de tres-centes actuacions arreu del món, Bou emprèn un nou viatge protagonitzat per un duet ple de comicitat i peripècies.

Eduardo Telletxea Isaías Antolín Agustí Sanllehí (en alternança) transportaran als espectadors a un món de somnis on la bombolla torna a ser la principal protagonista. Traspassant els límits de la imaginació a la recerca dels somnis, oferint un espectacle singular per a un públic universal per estimular les ganes de jugar, defugir les pors que viuen dins nostre i fomentar les ganes de ser sorprès.

Al acabar la representació tindrà lloc un taller post-funció per a nens i nenes al vestíbul del teatre.

El creador n’ha dit:
“És un gest, un moviment, una actitud que fa que tots nosaltres siguem conscients de la bellesa de tot allò que ens envolta. Una invitació a tastar, provar i experimentar amb la realitat més quotidiana.”
Pep Bou

INFORMACIÓ PRÀCTICA SOBRE L’ESPECTACLE:
Creació i direcció: Pep Bou
Intèrprets: Eduardo Telletxea i Isaías Antolín o Agustí Sanllehí (en alternança)
Il·luminació: Pep Bou i Jep Vergés
Producció: Companyia Pep Bou
Amb el suport de: Ajuntament de les Franqueses, Departament de Cultura
de la Generalitat de Catalunya i Linde
Amb la col·laboració de: Temporada Alta

Author