Peter Vives, última incorporació al repartiment de ‘Rent’

02.19.2019

Author

Onyric ens comunica una novetat: el famós actor català Peter Vives s’incorpora al repartiment del musical Rent, que es podrà veure a partir del 23 de març a l’ONYRIC Teatre Condal. L’actor debutarà en un musical interpretant el personatge de Benny en la nova producció de l’espectacle.

Al seu costat hi haurà el televisiu Iñaki Mur, protagonista de la sèrie Merlí, protagonitzant el seu primer musical com a MarkVíctor Arbelo (Mar i CelLos Miserables) com a RogerXavi Navarro (Hoy no me puedo levantarMar i Cel) com a CollinsAlbert Bolea (Billy Elliot, Los Miserables) com a Angel Anna Herebia (Per sobre de totes les cosesDei Furbi) com a Maureen, recuperen els personatges que van interpretar el 2016. Àfrica Alonso com a Joanne Júlia Bonjoch com a Mimi també formen part d’aquest cast que completen Marc AndurellClara AltarribaIskra BocanegraNil BofillMarc GómezRaquel JezequelEdgar MartínezElisabet Molet i Joana Roselló.

Els assajos ja han començat i els nervis afloren. Un total de 17 actrius i actors formen el càsting complet de RENT. Un musical trepidant que exigeix moltes hores d’assaig continuat per tal d’aconseguir una posada en escena emocionant.

RENT és una obra en la qual el càsting té un paper determinant. Aquest cop, el repartiment està format per noies i nois d’entre 22 i 31 anys, amb un altíssim nivell com a cantants. L’alt nivell coreogràfic els exigeix també una bona formació com a ballarins.

L’escenografia de l’espectacle és complexa i requereix que els actors estiguin en plena forma i coneguin l’espai a la perfecció. Cada dia complementen les hores d’assaig amb sessions de preparació física per tal de poder aguantar la temporada que el musical estarà en cartell al més alt nivell, sense lesionar-se. Un equip de professionals encapçalats pel director Daniel Anglès vetllen pel bon estat físic i de salut dels joves i s’encarreguen a més de cuidar els seus hàbits alimentaris.

El muntatge donarà el tret de sortida a l’ONYRIC Teatre Condal el 23 de març i es podrà veure només fins al 26 de maig al mateix teatre. Les entrades ja s’han posat a la venda a través dels diferents canals de distribució i el ritme de vendes és molt bo.

RENT torna a Barcelona, en una nova traducció al castellà, vint anys després de la seva estrena a la ciutat l’any 1999. Daniel Anglès, protagonista d’aquella versió produïda també per Focus, n’és ara el director.

Author