Presentació de la novel·la ‘El circuito escalera’, de Javier Daulte

11.02.2018

Author

El dramaturg i director argentí Javier Daulte s’estrena com a novel·lista amb El circuito escalera, un text amb el què ha assolit gran èxit de crítica i públic a Argentina.

Ara, aprofitant que és a Barcelona, a La Perla, assajant una reposició de 4D Òptic que s’estrenarà a la Biblioteca de Catalunya el proper 28 de novembre, en farà la presentació a la Sala Beckett, on comptarà amb la complicitat de Sergi Belbel. També hi participarà Pilar Álvarez, Directora Literària d’Alfaguara, i els actors Clara Segura, Jordi Rico i David Vert, que llegiran fragments de la novel·la.

Daulte, que assaja amb la mateixa companyia d’actors que van estrenar l’espectacle l’any 2003 (Carme Poll, Nora Navas, Antònia Jaume, Sandra Monclús, Núria Legarda, Jordi Rico, Albert Triola i David Vert), marxarà cap a Argentina després de l’estrena.

El circuito escalera, en Walter, un director exitós de teatre i televisió d’uns quaranta anys, pateix una crisi vital. Divorciat de la Marina —amb la qual va tenir en Martín, el seu fill adolescent— i actualment aparellat amb la Cristina, intenta seguir vivint com ho ha fet sempre, però sense poder calmar una angoixa creixent.

Com en una dansa ben orquestrada, se succeiran embarassos i parts, obres de teatre i sèries de televisió, separacions i retrobaments. I en Martín, partícip de certs episodis de violència no aclarits mai, decideix viatjar fins el Brasil per trobar-se a si mateix.

Retrat lúcid i hiperrealista d’uns éssers que podrien representar la família actual, El circuito escalera és també una novel·la sobre la vida de l’artista que, per moments, s’ho qüestiona tot i ja no sap si la creació és engany o si l’enganyat és ell mateix.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
LA BECKETT (Sala d’Assaig)
6 de novembre, 19 h.
Entrada de franc

Aquest va ser el primer espectacle que Daulte va escriure en català. Us deixo una mica més d’informació aquí: http://www.laperla29.cat/portfolio/4doptic/?id=25

Aprofitem per recordar que a la Sala Beckett comencen els cursos:

Una arquitectura de la catástrofe
Taller de creació escènica per a intèrprets, directors/-res i dramaturgs/-gues
Professor: Rafael Spregelburd
Del 5/11/2018 al 9/11/2018
Més informació

Inici del curs Acció, paraula, interpretació i escenificació
a càrrec de Marilia Samper
Del 6/11/2018 al 4/12/2018
Més informació

I també recordeu que del 7 a l’11 de novembre es representarà l’espectacle AMNÈ(I)S(T)IA: Say Sorry de Chokri Ben Chikha
(estrena absoluta).
Sala de dalt a les 20h
Més informació
Compra d’entrades

Author