Projecte Ingenu fa un pas més en la seva creació escènica amb ‘inFAUST’

10.31.2018

Author

Recordem que fins el 25 de novembre es pot veure al Teatre Akadèmia l’obra estrenada el passat 19 de novembre, inFAUST, una producció del mateix Teatre en coproducció amb Projecte Ingenu que busca reflexionar sobre el valor del poder a l’actualitat a partir del que ja va plasmar J. W. Goethe al seu Faust

El clàssic del segle XIX, al qual l’autor alemany va destinar gran part de la seva vida a escriure i reescriure – el va començar amb 25 anys i el va acabar poc abans de la seva mort-, és ara versionat per la dramaturga Anna Maria Ricart i dirigit per Marc Chornet. Faust representa aquell ésser humà que prefereix sacrificar la salvació eterna per l’anhel de ser-ho tot, de saber-ho tot i, sobretot, de viure-ho tot. Faust encarna la idea moderna de domini.

Sobre l’escenari, Toni GuillematNeus PàmiesMartí SalvatRoser Tapias i Cristina Arenas seran els encarregats d’interpretar els diferents personatges. I repeteix l’equip artístic d’altres produccions de la companyia amb l’escenografia de Laura Clos (Closca), la il·luminació de David BofarullAlfonso Ferri al vídeo i Pol Queralt al disseny de so.

Aquest és el retorn de Projecte Ingenu al Teatre Akadèmia després de l’èxit incontestable de Yerma (també coproducció del Teatre) les dues passades temporades. Precisament amb Yerma la companyia acaba de visitar al Teatro Kamikaze de Madrid exhaurint totes les entrades.

Podeu recuperar la notícia clicant aquí. 

Author