Rakuten s’uneix a ‘Messi10 by Cirque du Soleil’ com a patrocinador principal i en farà també un documental

06.22.2019

Author

L’empresa Rakuten, Inc., líder mundial en serveis d’Internet, ha anunciat la seva associació amb el nou espectacle Messi10 by Cirque du Soleil, que s’estrenarà el 10 d’octubre de 2019 a Barcelona. Rakuten actuarà com a patrocinador multicontinental per a l’espectacle i també obtindrà els drets exclusius de distribució global per al documental oficial sobre el mateix espectacle, a través d’Rakuten TV, plataforma vídeo a la carta de Rakuten, que el estrenarà i difondrà a Europa. A més Rakuten ha pensat usar el seu servei de missatgeria Rakuten Viber com a plataforma per activar el compromís dels aficionats i promoure l’espectacle a tot el món.

Messi10 by Cirque du Soleil connecta amb la llarga història en patrocinis esportius i d’entreteniment, dues plataformes que tenen el poder d’aglutinar persones i unir al món al transcendir les barreres lingüístiques, culturals i regionals. Per a Rakuten, aquest patrocini és molt més que una extensió natural de l’associació de la companyia amb el FC Barcelona. És la combinació perfecta amb la marca en termes d’història, plataforma i la seva filosofia: “Belive in the future”.

“Aquesta és la història d’un noi que va superar totes les barreres per convertir-se en el millor futbolista de tots els temps, perquè creia en si mateix. El Cirque du Soleil ofereix experiències inoblidables i proporciona l’escenari perfecte per a l’espectacle, això és una cosa que el món mai ha vist abans”, va dir Mickey Mikitani, President i CEO de Rakuten, Inc.
“És un plaer presentar la història de Leo Messi al món usant una de les plataformes més creatives en entreteniment. Estem orgullosos d’aquesta nova i emocionant associació amb Rakuten. Junts donarem a Messi10 by Cirque du Soleil – una història inspiradora d’optimisme, treball dur i resistència- nous llocs per expandir-se a través de contingut especial i característiques com només un líder mundial en internet i tecnologia com Rakuten pot oferir“, va afegir Matías Loizaga, soci i director de patrocini de PopArt Music.

Rakuten també actua com a principal Global Partner i el primer Global Innovation and Entertainment Partner del FC Barcelona, ​​el primer patrocinador oficial de la samarreta i Global Partner dels Golden State Warriors, Partner d’Innovació i Entreteniment i Patrocinador de la Presentació Global de la Copa Davis, Patrocinador d’Innovació Global Exclusiu i Patrocinador “Powered by” de la Spartan Race, la cursa d’obstacles més gran del món i marca de resistència, propietari del Club de Futbol J-League Vissel Kobe, nova llar d’Andrés Iniesta i Lukas Podolski, i de l’equip professional japonès de beisbol Tohoku Rakuten Golden Eagles. Rakuten també ha donat suport a l’Orquestra Filharmònica de Tòquio des de 2011.

SOBRE EL DOCUMENTAL ‘MESSI 10 BY CIRQUE DU SOLEIL’
Com a part del patrocini, Rakuten també obtindrà drets exclusius de distribució global del documental de l’espectacle. Rakuten TV, la plataforma de vídeo sota demanda de Rakuten que ofereix la millor experiència cinematogràfica als usuaris de ‘Smart TV’, el distribuirà a Europa. El documental Messi10 by Cirque du Soleil portarà a les audiències mundials al procés de creació del primer espectacle de Cirque du Soleil inspirat per un atleta de nivell mundial, des dels primers esbossos artístics fins a l’estrena mundial a Barcelona.

SOBRE L’ESPECTACLE
Messi10 by Cirque du Soleil
explica la història d’un jove l’ambició il·limitada per superar qualsevol obstacle el porta a convertir-se en el millor ‘número 10’ del món. En explorar tots els elements del seu èxit, l’espectacle crea un univers en el qual la grandesa s’aconsegueix cada vegada que un cau i s’aixeca en el camí darrere de l’impossible.

Un elenc de 46 artistes de més de 15 països conduirà el públic a través d’una espectacular performance de 90 minuts on s’uneixen l’ambient elèctric dels estadis amb la intimitat del teatre, acompanyat d’una banda sonora vibrant a càrrec de Sony Music.

Aquesta és una oportunitat única per gaudir del primer espectacle que tradueix artísticament el talent de la llegenda viva del futbol i que mostra que el treball i la dedicació fan que qualsevol somni sigui possible.

SOBRE RAKUTEN
Rakuten, Inc (TSE: 4755) és un líder mundial en serveis d’Internet que empodera individus, comunitats, empreses i a la societat. Fundada el Tòquio el 1997 com un mercat en línia, Rakuten s’ha expandit per oferir serveis en comerç electrònic, fintech, contingut digital i comunicacions a més de 1.200 milions d’usuaris a tot el món. El Grup Rakuten té més de 17,000 empleats i operacions en 30 països i regions. Per obtenir més informació, visiteu https://global.rakuten.com/corp/

SOBRE POP ART MUSIC
PopArt Music
és un grup empresarial líder i de capitals argentins, format per professionals amb més de 20 anys d’experiència en la indústria de la música, que ha treballat amb diversos dels artistes més importants del món. Desenvolupa integralment concerts, festivals, espectacles teatrals i esdeveniments a tot Amèrica Llatina. A més, PopArt ha desenvolupat al costat dels seus clients nous conceptes i estratègies per a les seves marques, generant un vincle fort i relacions a llarg termini.

PopArt Music es va associar per primera vegada amb Cirque du Soleil el 2015, per a la creació i producció de Séptimo Dia-No Descansaré, celebrant la música de l’emblemàtica banda argentina Soda Stereo, que va girar per Llatinoamèrica en 2017 i 2018, venent més de 1.5 milions d’entrades.

Author