Roger Pera tornarà al Teatre del Raval amb una comèdia ‘sobrenatural’

01.15.2020

Author

A partir del 6 de febrer, (amb funcions prèvies els dies 1 i 2) ocuparà la franja principal del Teatre del Raval Un encuentro sobrenatural, una comèdia misteriosament divertida, escrita per Joaquim Bundó, dirigida per Joan Olivé i protagonitzada per Roger Pera, Andrea Montero, Quim Casas i Rai Borrell, compartint personatge amb José Manuel Serrano, en una producció de Testittostigues.

ARGUMENT
Jorge ha organitzat un sopar amb les tres persones més importants de la seva vida. La seva ex Isabel, el seu amanerat cosí i soci Joan Lucas i el seu millor amic i psiquiatre Toni. El motiu de la cita és un misteri per a tothom, però aviat Jorge els confessa que el seu germà mort germà se li apareix amb freqüència …

SOBRE TESTISTESTIGUES
La productora TesTistosTigues, també coneguda com TTT, és una productora de teatre fundada el 2005 per Joan Olivé, Roc Olivé i Damià Capella. Van estrenar la seva primera producció aquest mateix any al teatre Llantiol, Van Gogh el musical, que el 2015 van tornar a representar aquest cop protagonitzada per Roger Pera i Mingo Ràfols al Teatre de Raval. Han creat diversos espectacles, entre ells, Johnny Ping Pong que s’ha representat en Teatreneu i al Guasch Teatre, Animals Irracionals, que es va representar al Teatre Regina, o Tots Som Anna Allen, que es va representar a l’Almeria Teatre i que va estar nominada a millor musical Off en els premis teatre musical Espanya. També són els creadors d’Una Pareja webserie, produïda per Zoopa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Un encuentro sobrenatural
Del 6 de febrer a l’1 de març (prèvies 1 i 2 de febrer)
Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.
Preu taquilla: 22€ / Durada: 1 hora 25 minuts / Idioma: Castellà
Venda d’entrades: www.teatredelraval.com

Author