S’acosta el 5è Festival de Titelles del Moianès

Escrit per Revista Teatralnet

07.29.2021

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès;  promogut, organitzat i coordinat per l’Espai Animacions (Centre d’Iniciatives Titellaires) de Calders, és l’únic de declarat àmbit comarcal al Principat. Consolidant-se com una atractiva cita anual del millor d’aquest gènere artístic. Programant activitats de tota mena i treballant des del primer dia per atreure l’interès i atenció de la població local i comarcal. Així com dels mitjans de tot àmbit que, amb la difusió del Festival i llur programació, aporten visitants de la resta de la Comarca. I també d’arreu, a tots els i interessats en gaudir del programa d’actes i de pas dels serveis locals i entorn del Moianès.

La 6a edició

La 5a edició del Festival es desenvoluparà en clau de resistència i precaució per la crisi sanitària actual, durant divuit dies. Del dijous 19 d’agost a diumenge 5 de setembre 2021, amb una o dues actuacions diàries, depenent de cada cas. En sessions de tarda i vespre, desplaçant-se successivament per 9 de les 10 poblacions de la Comarca. Ratifiquem les 6 seus del 2020: CaldersMonistrol de CaldersSant Quirze SafajaCastellcirCastellterçol Moià. I s’hi afegeixen 3 dels 4 pobles restants: Collsuspinal’Estany i Santa Maria d’Oló. Conformant així un Festival extraordinari tant per la durada, com per la gran quantitat d’activitats artístiques programades. I comptant amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i el Consorci del Moianès. Així com dels Ajuntaments de tots els municipis participants. Un repte organitzatiu que acollim de nou amb molta il·lusió i amb gran satisfacció, vistos els excel·lents resultats obtinguts fins ara.

El programa augmenta el nombre d’activitats respecte la 4a edició, passant de 16 a 26. Dirigides als públics infantil, familiar, jove i adult. Presentem 23 espectacles de les tècniques de guant, objectes, tècniques mixtes, tija i fil, 1 petita exposició i 1 taller amb 2 rèpliques. Distribuïdes així: Castellterçol 4Monistrol de Calders 4Castellcir 3Calders 4Collsuspina 2Sant Quirze Safaja 3Moià 3Santa Maria d’Oló 2 i l’Estany 1.

Programa del Festival