S’amplia la temporada de ‘El hilo de Ariadna’,de Teatro de los Sentidos

10.02.2018

Author

El proper 4 d’octubre es tornaran a obrir les portes del Polvorí de Montjuïc com a inici de la nova temporada de El hilo de Ariadna, del director i dramaturg Enrique Vargas. Es tracta d’un dels primers espectacles de la companyia Teatro de los Sentidos que, després de 3 dècades de recorregut, s’instal·la fins a desembre a Barcelona, ​​a la pròpia seu de la companyia.
 
El hilo de Ariadna, és un espectacle de teatre sensorial que proposa al públic submergir-se en una experiència personalitzada. Es tracta d’un recorregut que convida a cada persona a convertir-se en un viatger mitològic que transita els seus camins, cruïlles i passadissos després de les petjades de Minotaure, habitant immemorial dels seus confins. És un joc dramàtic a través de la memòria. El viatger torna als seus orígens i fa olor, palpa, percep com si fos la primera vegada. La recerca d’un llenguatge sensorial respon a la necessitat de recobrar el cos com a font de coneixement.
 
Es tracta d’una proposta que, malgrat tingui ja 30 anys, encara avui segueix sent revolucionària. 14 performers (o habitants com els defineix Enrique Vargas), fan que cada persona que entra de públic al laberint visqui una experiència única. Només 54 persones poden entrar cada nit, d’un en un, a conèixer els secrets que s’amaguen al laberint.
 
Aquest espectacle forma part d’una trilogia titulada Bajo el signo del laberinto en la qual cadascuna de les obres respon a una pregunta fonamental que completa la dramatúrgia. El hilo de Ariadna constitueix la primera peça: d’on venim?
 
Una producció de Teatro de los Sentidos i ARTAVISM
Direcció general i dramatúrgia: Enrique Vargas
Direcció artística: Nelson Jara, Gabriel Hernández
Direcció Tècnica i Muntatge: Gabriel Hernández

 
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Del 4 d’octubre al 16 de desembre. De dijous a diumenge.
El recorregut dura una hora i les entrades són des de les 18.00 fins a les 21.40.
Seleccioni el seu torn i se’ls prega arribar 15 minuts abans.

ON: A la seu de TDLs. Cami Polvorí, 7. Barcelona
LINK per comprar les entrades:
https://www.ticketea.com/entradas-teatro-hilo-de-ariadna/

Author