‘Suspended Animation’, de la ‘troupe’ de Philip Huber, els titelles que cobren vida… a La Puntual!

05.24.2023

Author

Us reproduïm la nota que hem rebut dels amics Néstor i Eugenio, de La Puntual.

Benvolgudes amigues i amics!

Què us semblaria assistir a una actuació de Liza Minelli? Bé, potser no seria de l’autèntica, però gairebé: La Puntual rep a partir d’aquest divendres a la troupe de Philip Huberun dels titellaires més reconeguts dels Estats Units; que compta entre els seus integrants amb una ballarina, un acròbata, un mag, un virtuós del violí… o la Liza, que canta un dels seus temes més cèlebres.

Sota el títol de Suspended Animation, l’aclamat xou de The Huber Marionettes aconsegueix: que les figures de fusta cobrin vida davant els nostres ulls.

A la manera del teatre de varietats, l’espectacle és una successió de números executats amb habilitat pels seus protagonistes;  titelles de fil que posen tot el seu talent al servei del seu director, el mateix Hubber; l’home que els mou en escena. L’encant de la proposta, però, no només rau en l’habilitat de l’artista;  sinó en la construcció d’uns personatges que ens robaran el cor. Cada marioneta és una petita obra d’art: la confecció dels vestits, l’escultura de les faccions, les pinzellades que els donen matisos a la pell… Tot suma en una proposta imprescindible!! 

Suspended Animation fascinarà per igual grans i menuts, que es deixaran portar pel talent i el carisma d’aquesta: companyia de petits grans artistes.

Us esperem!

ESTRENA A BARCELONA
5 úniques funcions del 26 al 28 de maig

29 de maig MasterClass Phillip Huber

Per a tots els públics + 4 anys
ENTRADES AQUÍ

Author