Teatralnet emetrà en obert l’espectacle ‘Flor de nit en concert’ aquest cap de setmana

03.25.2020

Author

La revista Teatralnet emetrà en obert el concert ‘Nit de musicals: Flor de nit en concert’ que es va representar l’11 de febrer de 2011 al Teatre Condal de Barcelona. El concert va ser la primera experiència col·laborativa desinteressada en l’àmbit del musical que es va realitzar fins al moment en el sector teatral a l’estat espanyol. En el projecte hi van participar més de 30 artistes de panorama musical català, una gran orquestra i un cor amb 20 cantants i una coral amb 40 cantaires. També s’hi van abocar en la gestació empreses i institucions com Focus, Tres per tres, Vol Ras, el Teatre Lliure, o el Teatre-Auditori de Sant Cugat. Durant els deu mesos de preproducció, els participants van cedir part del seu temps per participar en aquest esdeveniment històric.

El concert, organitzat per la revista Teatralnet, va ser el primer del cicle “Nit de musicals” que anys després es podria veure al Teatre Grec Montjuïc dins del Festival Grec. Les seves quatre edicions van esgotar localitats i va constituir una experiència original i innovadora per a la ciutat en el que un gran espectacle musical presentava una gran orquestra simfònica, talent consolidat i talent emergent.

La decisió d’emetre ‘Flor de nit en concert’ ve donada per la necessitat de mantenir visibles els continguts escènics del país i que la ciutadania, des de les butaques de casa, puguin continuar disfrutant del gènere a través del llegat enregistrat en suports digitals. D’aquesta manera, l’emissió del concert constitueix l’aportació que fa la Revista Teatralnet a la comunitat escènica del país i a la seva cultura. L’enregistrament es va realitzar en alta definició i amb un desplegament de mitjans tècnics que van contribuir qualitativament a preservar en la memòria l’esdeveniment.

L’emissió s’obrirà a les 16:00 hores de dissabte 28 i es tancarà a les 23:30 hores de diumenge 29 des del canal de YouTube de la revista Teatralnet. Fins aleshores, la revista anirà publicant diversos continguts audiovisuals al canal de Youtube relacionats amb l’esdeveniment (making-of’s, entrevistes, etc). La millor manera d’estar al dia i rebre les novetats del canal en forma d’avisos és subscribint-vos gratuïtament. Ho podeu fer aquí.

 

 

 

 

 

 

Author