Temporada Alta ven 16.000 entrades el primer dia de venda intensiva

09.05.2019

Author

Temporada Alta ha venut, a data d’avui, dijous 5 de setembre a les 17h, dia de la posada a la venda, un total de 16.309 entrades de les 53.734 preparades per a l’edició d’enguany. Això representa un increment de 1.527 entrades venudes respecte el mateix dia de venda de l’any passat. Del total de les entrades venudes fins ara, 13.676 han estat comprades per internet, i la resta, 2.633, a les taquilles habilitades del Teatre Municipal de Girona i Salt. Respecte als anys anteriors es confirma la tendència creixent de compra d’entrades a través d’internet, ja que enguany s’han venut un miler menys d’entrades a les taquilles.

Des de les 9 del matí, al Teatre Municipal de Girona, hi ha instal·lat un sistema de venda simultània i amb gestió de torn (5 punts de venda, inclosa una de ràpida per a fins 3 esdeveniments)  que continuarà oberta fins a les 20h ininterrompudament. Aquestes 11 hores d’assessorament i venda d’entrades intensiva estan tenint, un any més, una bona acollida per part del públic que l’utilitza, i permet reduir considerablement el temps d’espera i les cues per adquirir les entrades.

Per tal de poder oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el Festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a 3 noves funcions dels espectacles La melancolia del turista A.K.A. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.

Noves funcions que es posen a la venda:

A.K,A, Daniel J. Meyer – Montse Rodríguez Clusella
Divendres 18 d’octubre a les 20h30, Sala La Planeta

La melancolia del turista, Shaday Larios – Jomi Oligor
Dissabte 23 de novembre a les 20h, Centre Cultural La Mercè
Diumenge 24 de novembre a les 20h, Centre Cultural La Mercè

 

Espectacle suspès:

A causa d’una lesió de l’artista Manolo Alcántara, queda anul·lada la funció de l’espectacle Déjà vu, prevista per el diumenge 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona.

Déjà vu és el segon espectacle de la Cía. Manolo Alcántara. El seu primer espectacle, Rudo es va poder veure a Temporada Alta 2014.

Artèria ja té més de 250 persones inscrites

Artèria, projecte impulsat per Temporada Alta i sota el paraigües de la Fundació La Ciutat Invisible ja compta amb més de 250 persones inscrites. En concret, 268 joves menors de 30 anys s’han sumat al col·lectiu, una de les novetats rellevants d’aquesta edició del Festival. Artèria vol facilitar l’accés a les arts escèniques dels més joves, a través de diversos avantatges i activitats pensades per a ells: un 20% de descompte en la programació teatral, entrades a 10 euros una hora abans de la funció (lligades a disponibilitat), accés a prèvies i assajos generals, entre altres.

A més, en el marc d’Artèria es programen 4 espectacles pensats especialment al públic jove, ja sigui per la temàtica o el gènere i format. Són A.K.A, Livalone, Porn is on i El Chinabum. S’identifiquen amb el nom #ArtèriaProposa i es poden comprar conjuntament per només 40€ (una entrada per espectacle i per persona). A més, també s’ha posat  a la disposició del públic una llista d’altres muntatges que poden ser especialment interessants per a aquesta franja d’edat i que es poden filtrar al web a través dels filtres de la pàgina de programació.

Tota la informació a www.temporada-alta.com/joves

Nova Veu

La plataforma de crítics Recomana i Temporada Alta s’alien, per tercer any consecutiu, per treballar amb joves seguidors de les arts escèniques per tal d’oferir-los un programa formatiu i d’assessorament pel que fa als seus escrits crítics, cròniques i vídeos. Nova Veu vol ser un espai d’aproximació al món de la crítica i una manera de fer arribar a joves espectadors les impressions i prescripcions d’altres joves.

Temporada Alta busca, per tercer any consecutiu, joves amb ganes de veure, escriure, analitzar i recomanar espectacles de la programació del Festival. L’objectiu és la creació i tutorització d’un grup de crítics joves interessats en la redacció i l’anàlisi crític de les obres. Una iniciativa, #Novaveu, que compta amb el suport de la plataforma de crítics Recomana, que ja està funcionant amb èxit a Barcelona i que comença a consolidar-se a Girona.

A través de #Novaveu, Temporada Alta i Recomana no només volen incentivar la participació del públic més jove al Festival sinó que també volen garantir-los tutorització i seguiment per poder desenvolupar les seves capacitats crítiques i crear comunitat entre ells.

Les inscripcions:
Tots els interessats entre 18 i 30 anys es poden inscriure a novaveutalta@recomana.cat fins el proper 14 de setembre. La primera trobada de formació del grup de crítics joves serà el proper 22 de setembre i a partir d’aquí se’ls oferirà entrades d’espectacles per poder redactar els seus articles, revisió de textos i formació en nous formats, presència al blog de Nova Veu i la invitació a accions amb el públic.

 

HORARIS I CANALS DE VENDA:

· D’avui 5 de setembre fins al final del Festival:
Venda d’entrades on-line a través de la web del Festival les 24 hores del dia
www.temporada-alta.com

· A partir del 6 de setembre fins al final del Festival:
A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13h a 17h), de l’Auditori de Girona (de dimarts a divendres d’11 a 13h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h). Les entrades dels espectacles de Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Torroella de Montgrí també es podran adquirir a les mateixes poblacions.

· Tots els espectacles del Festival tindran venda d’entrades una hora abans de l’esdeveniment al mateix teatre de la funció.

Author