Temporada Alta anuncia la programació de les subseus, que seran enguany Palafrugell, Torroella de Montgrí, Bescanó i Banyoles

Escrit per Revista Teatralnet

07.22.2021

El Festival Temporada Alta, que se celebrarà aquesta tardor del 8 d’octubre al 13 de desembre tindrà, a banda dels espectacles programats a Girona i Salt; una programació d’espectacles que giraran per 4 teatres de les comarques gironines, que es converteixen d’aquesta manera en subseus del festival.

Són l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí; el Teatre Municipal de Palafrugell; el Teatre de Bescanó i el Teatre Municipal de Banyoles. En aquests espais s’hi podran veure 4 espectacles de la programació de Temporada Alta en col·laboració amb els respectius ajuntaments. I, en el cas de Torroella i Palafrugell, amb el suport de la Fundació Vila Casas.

A l’Auditori Espai Ter hi anirà un dels èxits de la temporada:  Histròria d’un senglar (o alguna cosa de Ricard), de l’uruguaià Gabriel Calderon, protagonitzat per Joan Carreras que es va estrenar l’any passat a Temporada Alta. Aquest hivern ha fet temporada al Teatre Lliure i al Teatro de la Abadía de Madrid. També s’hi ha programat 53 diumenges, la comèdia de Cesc Gay protagonitzada entre altres per Pere Arquillué.

A Palafrugell s’han programat 2 propostes: La nova comèdia dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas titulada Les irresponsables amb text de Javier Daulte. I el concert de la GIOrquestra dedicat a Federico Garcia-Lorca i Manuel de Falla, titulat El amor brujo; amb Mariola Membrives (cantaora) i Marta Puig (piano) sota la direcció de Francesc Prat. El mateix espectacle, que fa un recorregut per l’Espanya de principis del segle XIX es veurà al Teatre de Bescanó.

Les entrades es posen a la venda avui dimecres, al web del festival i a les taquilles de Torroella de Montgrí i Palafrugell. A excepció de la programació del Teatre Municipal de Banyoles que es farà pública el mes de setembre.

Segona proposta de la GIOrquestra a Temporada Alta, amb Xavier Sabata

També s’ha posat a la venda la segona proposta de la GIOrquestra que es podrà veure al festival. Coorganitzada en aquest cas amb l’Auditori de Girona que celebra el 15è aniversari. Francesc Prat dirigirà la GIO Philharmonia amb la participació del contratenor Xavier Sabata en una experiència sonora i visual titulada Misteris de l’instant. Compta amb la participació de l’estudi d’il·luminació Cube.bz.

 

PROGRAMACIÓ DE TEMPORADA ALTA JA A LA VENDA

Des d’avui, ja pots comprar les teves entrades pels espectacles que es representaran a les localitats de PalafrugellTorroella i Bescanó durant el festival. Es tracta d’Història d’un senglar de Gabriel Calderón, 53 diumenges de Cesc Gay, Les irresponsables de Sílvia Munt i El amor brujo amb la GIOrquesta. Aquestes propostes conformen la programació de les subseus enguany, més la programació de Banyoles que s’anunciarà al setembre.

També es poden comprar les entrades per veure el nou espectacle de la companyia francesa Cirque Aïtal, que instal·larà la seva carpa a Girona del 25 al 28 de novembre. Es tracta del muntatge de circ contemporani Saison de Cirque que trobareu dins la nostra programació internacional d’enguany. Degut a l’elevada demanda del públic, que ja ha exhaurit l’aforament que es va posar a la venda del primer concert, també hem obert una segona actuació de Joan Dausà el mateix 27 de novembre a les 17:30 h.

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)
Auditori Teatre Espai Ter – 11/12/21 20.30h

53 diumenges
Auditori Teatre Espai Ter – 09/10/21 20.30h

El amor brujo – GIOrquestra
Teatre de Palafrugell – 27/11/21 20.00h
Teatre de Bescanó – 20/11/21 20.00h

Les irresponsables
Teatre de Palafrugell – 12/11/21 20.00h

GIO Xavier Sabata – Misteris de l’instant
Auditori de Girona – 31/10/21  20.00h 

Resta de programació a la venda aquí