Temporada Alta ven 15.293 localitats el primer dia de la posada a la venda

Escrit per Revista Teatralnet

09.09.2021

Temporada Alta ha començat a vendre les localitats per al Festival d’enguany. I ha venut, a data d’avui dijous 9 de setembre a les 17h, un total de 15.293 entrades. Representen un 28% de les 54.370 localitats posades a la venda per a la present edició.  L’any passat, al mateix dia de venda, s’havien venut 7.000 entrades.

Aquesta xifra representa recuperar pràcticament el ritme de venda d’entrades del festival d’abans de la pandèmia. Per exemple: el 2019 es van vendre en aquest dia 16.309 entrades. La principal diferència d’aleshores és que els teatres tenen menys localitats disponibles perquè els aforaments estan restringits al 70% degut al protocol COVID.

La venda d’avui s’ha portat a terme sense incidències importants. S’ha repartit al llarg de tot el dia, si bé hi ha hagut les puntes més altes de demanda d’entrades a primera hora del matí, quan s’ha activat el web i s’han obert les taquilles.

Des de les 9 del matí, al Teatre Municipal de Girona, hi ha hagut instal·lat un sistema de venda simultània i amb gestió de torn: (5 punts de venda, inclosa una de ràpida per a fins 3 esdeveniments), oberta fins a les 15h. De tota manera la venda per internet creix any rere any. Enguany el 74% de les entrades han estat venudes online.

Els espectacles amb més demanda d’entrades han estat És Nadal dins El Pot PetitEl gran comediant de Joel Joan i Héctor Claramunt i Les irresponsables de Javier Daulte dirigida per Sílvia Munt. Queden entrades, encara, dels tres espectacles.

En aquests moments hi ha entrades per a totes les propostes a excepció dels espectacles: Sonoma, de La Veronal, L’oncle Vània dirigida per Oskaras Korsunovas, Arbres, Vodka i naus voladores  de La Calòrica, el concert de Sopa de Cabra, L’elogi de la fissura, de Lorena Nogal, Bros de Romeo Castellucci, Aucune idée  de Christophe Marthaler, i Rebota, rebota y en tu cara explota d’Agnès Mateus i Quim Tarrida.

Per tal de poder oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el Festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda  entrades de 3 espectacles. Al web de Temporada Alta s’ha obert un accés on es poden consultar totes les noves funcions. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.

Noves funcions que s’han posat a la venda:

Sílvia Pérez Cruz  Gènere impossible
22 d’octubre a les 20h, Auditori de Girona

Filumena Marturano, Eduardo de Filippo – Oriol Broggi
13 de novembre a les 17h, Teatre Municipal de Girona

És Nadal a dins El Pot Petit – El Pot Petit
12 de desembre a les 11.30h, Teatre Municipal de Girona