‘The Big Bang Tontery’ del mag-còmic Gerard Borrell, torna a l’Aquitània Teatre

Escrit per Revista Teatralnet

09.13.2021

Aquest dijous que ve, 16 de setembre, a les 20.30 h., el mag-còmic Geratd Borrell engega la nova temporada de  l’Aquitània Teatre amb  el seu exitós espectacle The Big Bang Tontery

El Big Bang va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, per la seva banda, va crear a Gerard Borrell, un “tonto” dels que cau bé. O això es creu ell.

Un espectacle gamberro

Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia. El clàssic de sempre, però amb més “tonteria” que mai. I mira que el llistó estava molt alt.

L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la” i, per això, no és imprescindible haver estudiat. Aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol: només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

The Big Bang Tontery és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic. Fa riure i sorprèn els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

Sobre Geratd Borrell

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres del país. I col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet. Un art que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

Les entrades de The Big Bang Tontery, es poden adquirir a: www.aquitaniateatre.com. que estarà en cartell a l’Aquitània Teatre tots els dijous fins el 28 d’octubre,