Torna al Tantarantana ‘There was a fiesta’, la història d’una cantant andalusa i un cantant català, que van triomfar a Nova York

11.21.2018

Author

El Tantarantana estrena el dimecres 28 There was a fiesta! (at Carnegie Hall), un espectacle que ja va fer temporada al mateix teatre l’any 2016/2017, i que després va voltar per tota la ciutat passant pels Terrats en Cultura, Barcelona Districte Cultural i inaugurant les Nits d’estiu del CosmoCaixa. És una proposta de la Companyia Produccions La Copla de Winconsin que tornen a casa per petar-ho encara més!
There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

Estarà en cartell a la Sala 22 fins al 16 de desembre.

 

Author