Txema- magic estrena ‘The Postman’, al Teatre del Raval

02.20.2019

Author

A partir del diumenge 24 de febrer, a l’escenari del Teatre del Raval es podrà veure The Postman, un espectacle de màgia visual únic que arriba de la mà del jove il·lusionista Txema. L’estrena oficial serà el diumenge 3 de març a les 12h.

El xou concebut íntegrament per Txema és un espectacle de màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics. Un estil de màgia nou i molt personal en el qual s’explica una història. Musical i participatiu, en aquesta representació es barregen disciplines de mim, clown i, per descomptat, màgia. Tres disciplines internacionals combinades perquè tothom ho pugui entendre.

El vestuari, la il·luminació i l’escenografia estan especialment dissenyats per a aquest espectacle. La banda sonora és original i els efectes d’il·lusionisme estan fabricats de manera exclusiva. Txema-Magic té els drets d’autor de tots els jocs i disposa del permís internacional per treballar en qualsevol lloc i poder retransmetre’ls per televisió.
 
A The Postman, es crea una atmosfera característica del treball de Txema
que defineix la seva proximitat, senzillesa i alegria. La seva màgia és molt comunicativa i elegant. En aquesta ocasió, en lloc de viatjar amb una maleta plena de cartes de pòquer, portarà una maleta plena de correspondència.
 


 
QUÈ ÉS THE POSTMAN?
Un sobre que amaga màgia.

 
Ja ha arribat! I té correspondència per lliurar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha lliurat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i als dos presidents de la Casablanca.
 
Viatja sol, encara que sempre l’acompanyen la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en acabar la feina, s’adona que té un paquet sense direcció ni remitent.
 
No sap per qui és. Què ha de fer? Decideix obrir-lo per descobrir què conté aquest paquet. Hi ha diferents objectes que li presenten situacions inexplicables. No podia sospitar què li passaria una cosa així amb aquest paquet sense propietari.
 
Mai l’hi podia haver imaginat. Al final, trobarà al destinatari.

Author