Última funció de ‘Tom Sawyer detectiu’ al Teatre Poliorama

03.20.2019

Author

Tom Sawyer detectiu, l’espectacle Premi a Millor Musical Infantil
s’acomiada aquest diumenge al Teatre Poliorama, després d’haver-se representat amb èxit els diumenges de febrer i marçEs tracta d’un muntatge fet a partir de la novel·la homònima de Mark Twain que la productora Lazzigags ens presenta en una nova versió de la història, en format musical i amb llibret i direcció de Miquel Agell, lletres de Lídia Linuesa i música de Marc Sambola.

Per tal d’explicar aquesta intriga la Companyia Lazzigags crea una obra amb música moderna i eclèctica que combina el misteri i l’humor, afegint al guió petites pinzellades d’altres obres de Mark Twain.

L’ARGUMENT
Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi…

Al vapor que els porta a Mississipí avall, coneixen a Jake Dunlap, que fuig d’uns facinerosos que li volen robar uns diamants de dubtosa procedència. Tom i Huck ajuden a Jake a burlar els seus pereseguidors, però no aconsegueixen evitar que finalment aquests l’enxampin.

Mentrestant al poble ha desaparegut en Júpiter Dunlap, germà de Jake que treballa a la granja de l’oncle Silas. Júpiter apareixerà mort i totes les proves apuntaran que l’ha assassinat el seu propi oncle Silas… Tom i Huck comencen a lligar caps i a investigar per a poder demostrar la innocència del seu tiet, descobrir on són els diamants, i desenmascarar els autèntics assassins.

El kit de detectiu de Tom els traurà dels múltiples entrabancs que s’aniràn trobant durant la investigació, i finalment, en un judici on es pretenia acusar a l’oncle Silas, Tom podrà explicar tota la veritat.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Diumenge dia 24, a les 12 h.
Durada:
 80 minuts sense mitja part (1 hora i 20 minuts)
Preu:  Entrada General 12 €
Pack Familiar 4 entrades: 38,40€

Espectacle en català.
Els menors de 2 anys no paguen entrada, sempre que no ocupin butaca.

Aquí, aquí…

Author