Últimes places per als Cursos per a mestres i formadors, de La Perla29

06.25.2019

Author

La Perla29 ens ha enviat un Comunicat per recordar-vos que queden mot poques places per participar als cursos per a mestres i formadors que imparteixen. Us el reproduïm:

Últimes places i últims dies per inscriure’s als cursos d’estiu per a mestres i formadors.

Aquest és el tercer any que organitzem cursos de formació per a docents per a treballar la inclusió de les arts escèniques dins l’aula. Aquest any anem una mica més enllà, i us proposem un segon curs per reflexionar com introduir el teatre dins el currículum escolar. Ambdós cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació.

Aquests són els títols:

Eines pràctiques per treballar el teatre dins l’aula
Del dilluns 1 al divendres 5 de juliol de 2019. De 10h a 14.30h.

Plantejat com un tast de les diferents disciplines que intervenen en el fet teatral. Alhora reflexionem junts a patir de les experiències de cadascú sobre com el teatre pot incidir en l’aprenentatge i com aquest és un món d’exploració i descoberta per a cada nen i nena.
Més info AQUÍ

 

El teatre com a projecte transversal a l’escola
Del dilluns 8 al divendres 12 de juliol de 2019. De 10h a 14.30h.

Resposta a la inquietud creixent, i gens nova, d’introduir el teatre dins les escoles de manera contundent, ja sigui a través del currículum escolar, ja sigui amb el format de projecte transversal dins del centre. Hem anat parlant el darrer any amb diferents centres i professionals que persegueixen aquesta idea i dels dubtes, il·lusions i certeses que ens guien n’hem fet un curs. Per seguir explorant possibilitats i per seguir buscant quin seria l’encaix perfecte.
Més info AQUÍ

 

 

Author