Una vintena de 600 arribaran junts per veure ‘La dona del 600’

12.09.2019

Author

Amb motiu de l’última setmana de representació de La dona del 600, tota una sèrie de vehicles 60, arribaran al Teatre Goya per acomiadar-se de l’obra de Pere Riera que finalitza el proper diumenge 15 de desembre. 
Com a homenatge a un dels cotxes més emblemàtics de la dècada dels 60, els membres del Club 600 Catalunya en col·laboració amb La dona del 600 han organitzat una acció especial per circular junts pel centre de Barcelona: el proper dimarts dia 10 de desembre, 20 cotxes model 600 arribaran junts al Teatre Goya per assistir a la funció de La dona del 600 d’aquell dia, espectacle protagonitzat per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas i un bonic 600 de color verd esperança.

SINOPSI “LA DONA DEL 600”
En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i dels greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell que compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li du un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600. Ella, que és metgessa sense fronteres i es passa més temps lluny que no pas a prop, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut; més encara, reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tants i tants anys. El “confit”, com ells n’hi deien és el nom amb què la Carme, la dona d’en Tomàs, va batejar el 600 el dia que, fa un munt d’anys, ell el va dur a casa, per convertir aquell cotxe petit i bonic en un membre més de la família.

L’acció tindrà lloc
dimarts 10 de desembre entre les 19:30h i les 19:45h
Una vintena de 600 es desplaçarà desde la Plaça Castella fins a la Plaça Goya on desencotxaran els seus ocupants per assistir a la funció

Author