Viu el Teatre celebra el Dia Mundial del Teatre per a infants amb un emotiu vídeo

03.20.2019

Author

Aquest dimecres dia 20 de març es celebra el Dia Mundial del Teatre per a Infants i Joves. Per aquest motiu, la plataforma per al desenvolupament de la creació escènica per a públic familiar i la primera infància Viu el Teatre ha creat un vídeo amb la intenció de generar emocions i potenciar les arts escèniques en els més petits.

Sobre la celebració, Viu el Teatre ens ha enviat aquest comunicat:
Des de Viu el Teatre fa més de 15 anys que estem convençuts i convençudes que la cultura i l’educació han d’anar de la mà i sumar esforços per crear un món millor. Cuidem els petits espectadors acompanyant-los en aquest viatge emocionant d’anar al teatre, per a que se sentin lliures, experimentin i gaudeixin de l’experiència artística posant en valor la cultura com a transmissora de beneficis educatius.

Enguany, en el Dia Mundial del Teatre per Infants 2019, hem volgut rendir-los un petit homenatge i compartir amb tothom una feina que ens emociona fer cada dia.

Aquesta setmana, a més, és especial per a nosaltres perquè coincideix amb la programació de Cinemúsica per a infants de 0 a 4 anys, una producció de Viu el Teatre que combina el cinema, la música en directe i el teatre i que podrà gaudir-se els propers 24 i 31 de març al Petit Romea. A través de la imatge, els sons i el moviment, dues cinemúsics guiaran els més petits en un viatge per una història d’històries repleta d’emocions i escenes icòniques del cinema mut en blanc i negre de Chaplin i Keaton, entre d’altres.”

Seguint l’estela del seu espectacle germà Pintamúsica (estrenat al 2014 i amb més de 300 funcions a l’esquena), Cinemúsica pretén consolidar una línia d’espectacle cuidat al detall en totes les fases de creació per estimular els sentits del nadó. La combinació entre innovació, diverses disciplines artístiques i un format proper i íntim vol transportar al nadó i la seva família a una experiència única i estimulant.

La cinquena edició del cicle familiar Petit Romea, però, clausurarà la temporada el diumenge 14 d’abril amb l’espectacle Vida, una joia teatral dirigida a infants a partir de 8 anys que va guanyar el Premi al Millor espectacle de petit format a FETEN 2018.

DESCARREGA VÍDEO ”DIA MUNDIAL DEL TEATRE PER A INFANTS” AQUÍ (VIMEO) o veure’l a YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=UMbkw0KZzwA

Author