Viu el Teatre impulsa el curs ‘Les arts escèniques al servei de l’educació’

Escrit per Revista Teatralnet

05.17.2022

Les arts escèniques al servei de l’educació és una formació de 30 h. amb una durada d’una setmana en horari de 9 h a 15 h. en el format presencial a la Sala Villarroel de Barcelona i de 16.30 h a 20.30 h. en el format en líniahomologada pel Departament d’Educació. Pretén acostar les arts escèniques i tots els seus vessants als professionals del sector educatiu amb l’objectiu de facilitar: eines pràctiques aplicables en diferents moments del dia a escoles i instituts.

Una setmana intensa en què els docents estaran en contacte amb grans professionals de l’àmbit artístic i educatiu; que els faran experimentar noves metodologies. Comptarà amb la presència de Daniela de Vecchi, Claudia Moreso, Lali Camps; Anna Ros i Queralt Albinyana entre altres.

El curs està impulsat per la plataforma VIU EL TEATRE; on s’impulsen projectes per a posar en valor la cultura com a transmissora de beneficis educatius. Amb el recull de la seva experiència de més de 19 anys treballant  amb centres educatius de tota Catalunya: neix aquest curs que uneix, suma i continua avançant i explorant aquest camí, I amb el convenciment que els professionals del sector educatiu i cultural han d’anar plegats.

Tota la informació del curs: aquí