El musical ‘Flashdance’ s’estrenarà el mes de març al Tívoli

12.04.2018

Author

El mes de març arribarà al Tívoli un dels musicals d’èxit internacional: Flashdance. S’ha presentat als mitjans una avançada de la creació, encara mai vista a l’estat espanyol, que s’estrenarà a Barcelona per arribar a Madrid a l’octubre del 2019. Hem conegut l’elenc del musical entre els que hi ha Chanel Terrero, coneguda pel gran públic per la seva intervenció en reconegudes sèries com Águila Roja, El Continental, Wake Up, Gym Tony…  que encarna Alex. El protagonista, és  Sam Gómez, que dóna vida al personatge de Nick en el muntatge, és un actor conegut per participar a musicals com Jesucristo Superstar, Los Miserables i en muntatges internacionals com Forever King of Pop i altres espectacles com el reeixit The Hole, de Paco León i Yllana.

També destaquen els noms de Sergio Arce (Joe), Manuel Martínez (Andy) i Clara Alvarado (Glòria). Arce ha intervingut en pel·lícules com Rei Gitano, de Juanma Bajo Ulloa, i Oro, d’Agustín Díaz Yanes.  A la televisió ha participat en la sèrie Somos complices i al programa Empieza el Espectáculo amb José Mota. Martínez en musicals com Dirty Dancing, Rockking: Elvis Preysley i Marta tiene un marcapasos. Clara Alvarado, per la seva banda, ha compartit taules amb Concha Velasco a El Funeral i en televisió ha participat en sèries com la internacionalment aclamada La Casa de Papel, Acacias 38, Cuéntame cómo passó.

Completen l’elenc d’actors-cantants Cecilia López (Centro Medico, La que se avecina, Sé lo que hicisteis...) Alexandra Masangkay (Operación Triunfo, The Hole Zero, Los Últimos de Filipinas 1898…), Yolanda García (Mamma Mia, la Bella i la Bèstia, Nine, Sonrisas y Lagrimas …), David Àvila (El Rey León, Mamma Mia!, Rumba / Mayumaná, Heroes de pacotilla, La islaa del Tesoro, Centro Médico, Águila Roja…), Olga Os (Sister Act, Mamma Mia!,  El secreto de Puente Viejo, Homo Zapping, Tu cara me suena…), Miguel Ramiro (50 Sombras, el musical,  Bob Esponja, el musical, El Público, Doctor Mateo, Acacias 38, El secreto de Puente Viejo… ) i Nacho Vera ( Tocamos a dos balas por cabeza, A la IntemperieCapitalismo, Hazles reír, El Público…)

Aquest nou musical està basat en la mítica pel·lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80, guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

Flashdance és una producció de Selladoor Worldwide adaptada i dirigida per JC Storm, que compta amb un elenc de 26 artistes, entre actors-cantants, ballarins i músics, que actuaran en directe. El director musical, Guillermo González (Forever King of Pop, Hoy no me puedo levantar, 50 sombrea! El musical…), recupera aquells “hits” reconeguts dels 80, com What a Feeling, Maniaco i Love Rock & Roll, actualitzant i que portaran el públic a viure un autèntic concert en directe. Per la seva banda, la coreògrafa Vicky Gómez (Operación Triunfo, Bailando con las estrellas, Tu cara me suena, La voz) ha creat uns números de ball exigents i complexos, que inclouen estils com ara l’street dance i urbans com el popping o el locking, homenatjant al breakdance, fenomen de l’època.

Flashdance s’estrenarà el pròxim 6 de març al Teatre Tívoli de Barcelona.

Author