Inauguració de la nova plaça d’Anna Lizaran

12.14.2018

Author

Aquest dissabte s’inaugura la nova plaça Anna Lizaran, ubicada al barri del Fort Pienc a la confluència dels carrers Ribes, Alí Bei i Sicília. L’acte es convertirà en un homenatge ciutadà, i especialment del món del teatre, a La Lizaran. L’alcaldessa, Ada Colau, i el tinent d’Alcaldia d’Economia i Treball, i regidor de l’Eixample, Gerardo Pisarello,  encpçalaran la inuguració. La descoberta de la placa comptarà amb la presència d’alguns dels seus companys de professió i de representants municipals i veïnals.

El nom de l’actriu catalana va ser triat per l’associació de veïns del barri de fort Pienc juntament amb altres entitats d’aquest barri molt lligat a les arts escèniques i ratificat en el plenari del Consell de Districte de l’Eixample.

A banda dels representants institucionals, a l’acte hi participaran personalitats del món del teatre com Aurora Rosales, directora artística adjunta del Teatre Lliure, Lluís Homar, actor i director, Jordi Bosch, actor, director vinculat al cinema i la televisió i la periodista i presentadora Elisenda Roca, a part de la família d’Anna Lizaran, entitats del barri i associacions diverses de cultura popular. També hi participaran algunes de les escoles de teatre i música del barri amb petites actuacions.

PROGRAMA DE LA INAUGURACIÓ

11.30 h Acting itinerant (El Timbal)

11.35 h Actuació musical (Escola Moz.Art)

11.50 h Acte institucional:
– Homentatge a Anna Lizaran organitzat per Aurora Rosales (Teatre Lliure). Amb la intervenció de Lluís Homar i Jordi Bosch
– Parlaments d’autoritats i familiars
– Descoberta de la placa commemorativa

13.00 h Actuacions/Performance interpretativa (Eòlia) i Escena GeGANTS

13.30 h Fi d’acte

Author