L’òpera s’acosta al cinema

06.12.2019

Author

Ja no és només la opera que s’acosta als cinemes. Algunes de les produccions teatrals més grans del món també ho fan, a través de la proposta: + Que Cine, engegada per cinemes Yelmo.

I s’acosta el gran final de la temporada de teatre a + Que Cine. Per tant, anoteu que demà, 13 de juny a les 20h, la temporada de teatre abaixarà el teló amb tot un clàssic immortal: William Shakespeare i el tempestuós romanç entre Antonio i Cleopatra (220 ‘), dirigit per Simon Godwin. Serà retransmesa en directe, en versió original amb subtítols en castellà, des del National Theatre i amb els prestigiosos Ralph Fiennes i Sophie Okonedo interpretant a l’emblemàtica parella marcada per la passió, la tragèdia, la política i el poder.

Més informació i venda d’entrades: www.yelmocines.es/mas-que-cine

Sinopsi:
César i els seus assassins han mort. El general Marc Antoni ara governa al costat dels seus companys defensors de Roma. Però en els límits d’un imperi devastat per la guerra, la reina Cleopatra i Marc Antoni s’han enamorat perdudament. En una tràgica lluita entre la devoció i el deure, l’obsessió es converteix en un catalitzador per a la guerra.

Filmografia actors:

Ralph Fiennes, actor nomenat dues vegades als Premis Oscar per les seves contundents treballs a La llista de Schindler i El pacient anglès. Compta amb més de 39 premis internacionals i més de 100 nominacions. Així mateix, ha brillat a El fin del romance, Spider, El jardinero fiel, La duquesa, Escondidos en Brujas, El lector, El Gran Hotel Budapest, Cegados por el sol… I properament el veurem en la nova pel·lícula d’Alexander Payne, en una altra lliurament de la franquícia Bond, la número 25, i en la tercera part de Kingsman.

Sophie Okonedo, va ser nominada als Premis Oscar pel seu paper a Hotel Rwanda. Amb una llarga trajectòria en cinema i televisió, destaca el seu paper a la TV Movie Mrs Mandela, en la qual interpreta a què va ser dona de Mandela durant tres dècades, a més dels seus treballs a La vida secreta de les abelles, After Earth i el nou reboot de Hellboy. A més, ha posat la veu a la entranyable cangur Kanga en la recent Christopher Robin. És la guanyadora del premi Tony a la millor actriu de teatre pel seu debut a Broadway amb l’obra A raisin in the sun.

Sobre + Que Cinema, de Yelmo Cinemes

+ Que Cinema és una finestra de Yelmo Cinemes dedicada especialment a concentrar sota un mateix paraigües tots els continguts alternatius a la cartellera convencional. Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, anime, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vistos en pantalla gegant.

Yelmo Cinemes, empresa líder del sector de l’exhibició, és part de Cinépolis, segona cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile, Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els més avançats sistemes de projecció i so i les seves sales ofereixen una gran espectacularitat.

Compta amb 480 pantalles, totes elles 100% digitals, i 46 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Canàries, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, València, Valladolid, Saragossa, Biscaia i Navarra. Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales com: la Projecció Digital, sales Junior, Yelmo Cines Premium, Yelmo Cines Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

ANTONIO Y CLEOPATRA. National Theatre.
Jueves 13 de juny, 20h
Yelmo Cines Icaria (Barcelona).
Yelmo Cines Comedia (Barcelona).

 

Author