El festival Singlot ret homenatge a Pepe Rubianes amb un espectacle, li atorga el Singlot d’Honor i, tot Sant Feliu de Guíxols, li dedica una plaça!

07.03.2019

Author

Els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba a Sant Feliu de Guíxols la 5a edició del SINGLOT Festival, que s’inscriu dins el marc del Festival de Porta Ferrada en la seva edició més ambiciosa.

D’aquesta edició d’aniversari, la cinquena, d’entre moltes propostes de comèdia destaquem l’espectacle en homenatge a Pepe Rubianes Hem de parlar, nene, creat per Andreu Buenafuente, Berto Romero, Carlos Latre,  que comptarà amb la col·laboració dels convidats Litus, Joan Lluís Bozzo, Albert Om, Cristina Dilla i Xavier Grasset. Un muntatge únic que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a l’Espai Port, ple de sorpreses i “barbaritats”, com les que deia el Pepe, i que en paraules de Buenafuente, “ja casi ni s’escolten en aquest món actual tan correcte, tan vigilat, tan autocensurat, tan… poc graciós”.

A més, en el mateix espectacle, s’atorgarà el premi Singlot d’Honor a Pepe Rubianes com a símbol d’admiració i de reconeixement per haver sigut un dels millors còmics d’aquesta terra: el còmic del poble, el més proper, el més anàrquic, el més imprevisible i sobretot, el més lliure.

I UNA PLAÇA PER AL PEPE!

Paral·lelament, el dissabte 6 de juliol, a les 13.30 del matí, al mateix San Feliu de Guíxols tindrà lloc un acte públic de bateig d’una nova plaça que durà el  nom de Pepe Rubianes.

Tot plegat, una  bona manera de començar aquest festival, ple de riures, sorpreses i, enguany, amb en Pepe de la manera que a ell li agradaria: envoltat de grans amics.

Podeu recuperar la notícia on us explicàvem com aniria aquesta edició especial del Singlot, dedicat a Pepe Rubianes, en aquest enllaç.

Per a entrades i més info: singlotfestival.com

Author