El Festival Perles presenta ‘Deborah’, el cabaret més transgressor

07.04.2019

Author

Aquest dijous, i durant tot el cap de setmana, el Festival Perles’19 mostrarà la seva cara més cabaretera amb l’arribada de Devorah, un espectacle creat i dirigit per Alain Chipot i que té l’humor com a principal ingredient, tot i que també vol ser un homenatge a la nit de Barcelona, segons explica el director: “és un còctel de bon humor amb una mica de picardia, barrejant provocació amb una certa connotació sensual i sexual. És també un petit homenatge a aquesta Barcelona d’abans en la qual et trobaves amb personatges de la nit molt entranyables a certes hores pàl·lides del paral·lel i del xinès. A Devorah, cabaret show manifestem el dret a tenir l’orientació  i pràctica sexual que un desitja.”
El cabaret, sobretot el cabaret literari conreat a Barcelona fa unes dècades, tenia un alt contingut de crítica social que no ha volgut defugir tampoc l’actual muntatge dirigit per Alain Chipot: “El cabaret sempre conté un sentit crític de la societat, en Deborah cabaret show, de forma molt subtil manifestem el dret a tenir l’orientació i pràctica sexual que un desitja, el sexe és el que ens fa lliures”.
Les funcions de Devorah tindran lloc aquest dijous, divendres a les 20,30, dissabte a les 20,00 i diumenge a les 18,30.
SOBRE ALAIN CHIPOT, director de “Devorah”
Actor, director i professor de mètode Lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal.
En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. En Actua! Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua! Pro, i també és professor de teatre d’Actua! Tardes.
El seu últim treball com a director ha estat Te lo contaré en un viaje, representada al Teatre Gaudí a principis d’any. “L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels altres”.
Les entrades es poden comprar a través dels diferents portals de venda, o directament al web del teatre: www.aquitaniateatre.es

Author