El Jove Teatre Regina recupera el mític ‘Comedy Zoo’

12.31.2019

Author

Aquest divendres que ve, 3 de gener,  el Jove Teatre Regina inaugura una nova temporada del mític Comedy Zoo, amb els animals més buscats de la comèdia.

Per celebrar l’inici d’aquesta nova etapa, la funció d’estrena es presenta com un esdeveniment especial de dues hores de rialles amb sis de les bèsties més salvatges d’aquest Zoo: Quique Macías (Paramount Comedy, 10 còmics 10), Danny Boy-Rivera (Paramount Comedy, La Resistència), Modgi (Està passant, La Sotana), Luis Álvaro (Comedy Central, 10 còmics 10), Yunez (Roast Battle, Phi Beta Lambda) i Charlie Pee (L’Apocalipsi, Comedy Gold).

Comedy Zoo és una producció de ZOOPA que ha obtingut un gran èxit en les anteriors 11 temporades, per les quals han desfilat còmics de la talla de Joaquín Reyes, Pablo Motos, Ernesto Sevilla, Raúl Cims, Julián López, Ángel Martín, Luis Piedrahita, Agustín Jiménez, Quequé, Santi Rodríguez, Goyo Jiménez, Flipy i Dani Mateo.

En aquesta nova etapa, es fa una aposta per la comèdia més underground, apel·lant a l’humor intel·ligent, mordaç i sense lligams. En aquest sentit, la 12a temporada incorpora també humoristes de la nova comèdia catalana, fomentant el salt del circuit dels bars cap al teatre.

ZOOPA és productora d’altres espectacles com Wanted, el show de los cómicos más buscados (amb Santi Millán, Paco León i Santi Rodríguez), Singles (Toni Moog), Más allá del puente (Alex Bredemhül i Marta Torné) o la recent No hi entro (Esther Soto i Mireia Ros).

Author