L’Àtic 22 del Tantarantana proposa ‘Llançament’, de La Llarga, un espectacle de Ràdio-Teatre

02.10.2020

Author

Dues actrius i un músic ens expliquen una història en directe per la ràdio: una cita a través d’una app de mòbil en un bar del barri de Sants de Barcelona. Dues noies que, a mesura que parlen i es coneixen, descobreixen que tenen més en comú del que s’esperaven. Una reflexió sobre el dret a l’habitatge i el paper del funcionariat. Un espectacle de ràdio-teatre

Llançament és l’escenificació d’un text pensat per a ser retransmès en directe per la ràdio que vincula, per unes hores, una ràdio local al Tantarantana oferint, així, una nova experiència per als espectadors i una programació alternativa i de ficció per a la ràdio i els seus oients. La interacció del teatre amb la ràdio permet recuperar i reinventar el gènere de la ràdio-novel·la. A més, essent un espectacle creat expressament per al sentit de l’oïda, en facilita la comprensió a aquelles persones amb discapacitat visual. Així doncs, amb una escena que investiga i interacciona amb el llenguatge radiofònic, Llançament posa sobre la taula la problemàtica de l’habitatge i el paper del funcionariat.

L’espectacle, del que n’és autor Oriol Morales, i que es podà veure del 13 al 23 de febrer (estrena el 14 de febrer, 20h), és creació de la Companyia La Llarga, i l’interpreten Rebecca Alabert, Laura Porta i David Maculé, amb direcció de Dani Serra. 

Entrades i més informació, aquí

Author