3a setmana de la Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval

10.19.2019

Author

Continua la Mostra de Teatre de Barcelona, que s’estàcelebrant al Teatre del Raval. Som ja a la Tercera Setmana!

El dilluns 21 es representarà POKA YOKE, un espectacle generat en temps de grans accidents i flagrants errors humans: casos com el de l’avió de German Wings estavellat pel seu pilot o el tren amb excés de velocitat que va descarrilar quan estava a punt d’entrar a Santiago de Compostel·la. El text de l’obra té com a rerefons el cas de Ryan, un nadó mort en la unitat de nounats a causa de l’error d’una infermera en el seu primer dia de treball.

Resulta mes reconfortant que un sol individu sostingui la culpa de tota una comunitat que assumir que els fets són fallades sistèmiques en les nostres societats. Els responsables últims ostenten responsabilitat sobre aquests errors, però són els únics? Per què sempre se soluciona jutjant a l’última baula? Es podria haver previst? I evitat?

POKA YOKE neix d’aquests dubtes i del drama humà que suposa culpabilitzar-se per uns fets que sobrepassen les dimensions individuals.
————————————–

El dimarts 22 la companyia La Klandestina ens oferirà FUGA. Diuen que és la tercera generació la que pot parlar sense traves del drama dels besavis, la que té un lligam prou fort però prou llunyà per parlar de tot sense pors. En aquest espectacle, l’Eduard sap de la desaparició del seu avi a la residència. L’aparició de l’avi, el seu amor mutu, la relació de l’avi amb la guerra civil i les cartes del besavi desaparegut a la guerra, perfilaran un nou Eduard. Representaran una etapa de creixement personal, un pas cap a la maduresa.

Tots els dilluns i dimarts a les 20:30h, del 7 d’octubre al 12 de novembre / Preu entrada 12€

Consulteu la programació completa a: les vull veure totes!  Venda d’entrades: aquí mateix 

Author