Segona setmana de Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval

10.12.2019

Author

El Teatre del Raval continua amb la Mostra de Teatre de Barcelona, aquesta setmana amb el dolor com a comú denominador. Preneu nota del que s’hi presenta i sereu els primers de veure-h!

Dilluns que ve dia 14, la companyia Saludarte ens porta La teta Lisa, un espectacle sobre el càncer de pit, basat en experiències reals, però amb una dosi d’humor i quotidianitat. Centrada en una dona superficial i egocèntrica, que veu com la vida li canvia en ser diagnosticada, vol trencar l’estigma d’una malaltia a la qual ens podem enfrontar també des de l’art. L’obra està escrita en un to de paròdia amb molts moment d’humor i s’acompanya de les coreografies de Ramon Oller.

El dimarts 15 podrem veure Verí de la companyia Scla’ca Si Teatre, que parla d’una parella separada després de la mort accidental del seu fill, que es veu obligada a retrobar-se en descobrir que han de traslladar-lo a un altre cementiri. Un text de Lot Vekemans amb una vigència universal, perquè ens porta a les emocions més primàries, al dolor de la pèrdua, i com aquesta pèrdua en lloc d’unir a la parella, crea un mur entre ells dos que acaba sent insalvable.

Recordeu: tots els dilluns i dimarts a les 20:30h, del 7 d’octubre al 12 de novembre / Preu entrada 12€
Venda d’entrades: https://www.4tickets.es/teatredelraval/public/janto/main.php

Author