A La Beckett, entre d’altres novetats, promoció només el dia 14 per veure ‘This is a Real Love’ a 14 €

02.11.2019

Author

La Beckett ens anuncia algunes novetats per a aquesta setmana. La més urgent és saber que el proper 14 de febrer podreu gaudir d’una promoció especial per comprar entrades a 14 euros per a les funcions de This is a Real Love (del 22/02 al 10/03/19).

Com aconseguir-les?

El dia 14/02, entra a la compra d’entrades de l’espectacle, tria el dia que vols venir i busca on posa ‘Promoció parella’. Fes clic, aquí!

Recorda que la promoció només estarà activa del 14/02 a les 10h al 15/02 a les 10h.

SOBRE L’ESPECTACLE

El col·lectiu VVAA torna a la Sala Beckett després de dirigir la temporada passada a la companyia Íntims Produccions i el seu aplaudit Pool (no water).

Aquest espectacle forma part de del cicle Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals.

This is a Real Love. This is, de debò. L’Honoris Causa Kanye West va dir abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial el 19 de novembre de 2016: Feelings matte”. I és així, importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc pel bé de l’èxit. També ho faran així la Beyoncé i Jay Z, la Kim Kardashian i Kanye West, Cleoparta i Juli Cèsar o Los Javis.

Ceci est un amour réel.

Col·lectiu VVAA

VVAA no és una companyia, és un col·lectiu artístic. VVAA no és només teatre, és un ajuntament de persones. El motiu és la llibertat i la dimensió. Volen comprometre’s amb la renovació de la cultura i l’art. En les creacions de VVAA es transcendeix l’espai de consum individual establint patrons efímers de relacions interpersonals. Els seus darrers espectacles són LIKE SI LLORAS (Sala Beckett 2016, Volksbühne Berlin 2017, La Pedrera 2018), WOHNWAGEN (La Seca 2016 i Festival ZIP, Teatro Español 2017. Guanyadora Premi BBVA 2017 i nominació a Noves Dramatúrgies Premis Butaca 2017), POOL (NO WATER) (Fira Tàrrega 2017 i Sala Beckett 2018) i PUSSY PICNIC (en creació).

Una producció del Col·lectiu VVAA amb el suport de la Sala Beckett i La Brutal

I RECORDEM…

Pocahontas o la verdadera historia de una traviesa de Bàrbara Mestanza, entra en la seva última setmana (acaba el 17/2). El proper14/02s’ha programat un col·loqui postfunció amb Bàrbara Mestanza i Maria Antonia Huertas, professora de la UOC

Festival Alcools amb Toni Gomila
12/02/2019 a les 20h
Memorial de Setmana Santa. Toni Gomila diu Blai Bonet
Recital de Toni Gomila

Toni Gomila recitarà Blai Bonet en una relectura del pregó que aquest últim va fer al seu poble, Santanyí, la Setmana Santa del 1980.

Més informació
Compra d’entrades

Author